Άλλο πάλι κι αυτό: Η Kate Winslet έχει κόρη και το έκρυβε!

Κατερίνα Ιωακείμ
Άλλο πάλι κι αυτό: Η Kate Winslet έχει κόρη και το έκρυβε!

Χαμός στο Hollywood με την αποκάλυψη ότι η Mia Threapleton του Shadows είναι κόρη της.

Στον ύπνο έπιασε το Hollywood η Kate Winslet αποδεικνύοντας πως αν θέλεις μπορείς να έχεις μυστικά, ακόμα κι αν είσαι οσκαρική ηθοποιός.

«Η ηθοποιός Mia Threapleton είναι κόρη μου αλλά δεν το ξέρει κανείς. Είναι 20 ετών και εξαιρετική ηθοποιός. Αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Τσεχία γιατί ξεκινά γυρίσματα για μία τηλεοπτική σειρά εκεί», δήλωσε η 45χρονη σούπερ σταρ για το κορίτσι που βλέπουμε στο τρέιλερ του Shadows και εξήγησε για ποιο λόγο έκρυβε την ταλαντούχα κόρη της από τα φώτα της δημοσιότητας:

«Το ήξερα ότι θα γίνει ηθοποιός. Πάντα πίστευα ότι η Mia θα ακολουθήσει τα βήματά μου. Και ήρθε μια μέρα που μου είπε: Θα ήθελα να το δοκιμάσω! Το σπουδαίο όμως είναι ότι επειδή έχει διαφορετικό επώνυμο από το δικό μου κανείς δεν την συνέδεσε με μένα. Πέρασε κάτω από τα ραντάρ των media και οι άνθρωποι που την πέρασαν από casting δεν είχαν ιδέα ότι είναι κόρη μου. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για την αυτοεκτίμησή της».



Η Mia Threapleton είναι κόρη της Winslet από τον πρώτο -εκ των τριών- γάμο της, με τον σκηνοθέτη Jim Threapleton με τον οποίο έζησε μαζί από το 1998 έως το 2001.



Η δήλωση της Kate Winslet, πάντως, έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον αν σκεφτούμε πώς έχει μεγαλώσει η διάσημη ηθοποιός.

Η μητέρα της Winslet, Sally Anne, εργαζόταν σαν νταντά και σερβιτόρα ενώ ο μπαμπάς, Rogger John, ήταν ηθοποιός που έδινε μεγάλο αγώνα να ζήσει την οικογένειά του με τα λιγοστά χρήματα που έβγαζε. Οι δύο αδερφές της Winslet, Anna και Beth, είναι επίσης ηθοποιοί. Η οικογένεια (η Kate έχει και έναν μικρότερο αδερφό) τα έβγαζε πολύ γρήγορα πέρα και για πολλά χρόνια ζούσαν με φαγητό από συσσίτια και βοήθεια από ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα για ηθοποιούς, το Actor's Charitable Trust.

Κανείς στην οικογένεια δεν πίστευε τότε ότι θα μπορούσε να γίνει πλούσιος από τη δουλειά του στον κόσμο του θεάματος... Σήμερα η Kate Winslet είναι μία από τις πλέον ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς του χολιγουντιανού star system και έχει δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας.

Κάποια όνειρα γίνονται πραγματικότητα!