Έπαθε πλάκα: Η Kylie Minongue έγινε πλούσια και όχι από το τραγούδι!

Κατερίνα Ιωακείμ
Έπαθε πλάκα: Η Kylie Minongue έγινε πλούσια και όχι από το τραγούδι!

"Δεν μπορούσα ποτέ να προβλέψω ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο"... 

Ο λαμπερός κόσμος του θεάματος πολλές φορές παγιδεύει τα αστέρια του σε μία αέναη κούρσα με τη δόξα και τη νεότητα που δεν βγαίνει πάντα σε καλό. Τα πολλά χρήματα που πέφτουν στα πόδια τους τις περισσότερες φορές εξανεμίζονται σε καταναλωτικά αγαθά και πάθη, άλλες φορές επενδύονται σε real estate και κάποιες, λιγότερες, γίνονται οι βάσεις πάνω στις οποίες χτίζονται επιχειρήσεις με τεράστια κέρδη.

Με μια καριέρα τριών δεκαετιών πια, η Kylie Minogue αποφάσισε να δοκιμάσει το ταλέντο της σε κάτι εντελώς διαφορετικό από το τραγούδι και τα θεάματα. Σε καμία περίπτωση ωστόσο δεν περίμενε ότι σαν επιχειρηματίας θα έβγαζε τόσο γρήγορα τόσα πολλά χρήματα!



Η 52χρονη Αυστραλιανή σταρ λάνσαρε στην αγορά μόλις τον περασμένο Μάιο ένα brand κρασιών που φέρει το όνομά της, «Wines by Kylie Minogue» με την ευχή να τα αγαπήσει ο κόσμος. Και που να ήξερε τότε ότι το brand της θα έφερε τεράστια κέρδη πουλώντας 85.000 μπουκάλια το μήνα κατά μέσο όρο, δηλαδή περίπου 1.000.000 μπουκάλια τον χρόνο.

«Δεν μπορούσα ποτέ να προβλέψω ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο… Δεν είχα ιδέα από επιχειρήσεις και δεν δίσταζα να κάνω τις πιο χαζές ερωτήσεις! Στην αρχή θεώρησα πως ήταν μια ευκαιρία να συνδυάσω την υψηλή αισθητική με τη χαρά. Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι μια μέρα θα το αποκαλούσα δουλειά», λέει η Kylie και ουσιαστικά αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας για κάθε επιχειρηματία.

Όταν δεν σε πνίγει το άγχος, όταν θεωρείς ευχαρίστηση αυτό που κάνεις και όταν ρωτάς το κάθε τι γύρω από τη δουλειά σου χωρίς να ανησυχείς μήπως κάποιος σε πει «ανόητο», έχεις κάνει ένα μεγάλο βήμα προς την επιτυχία.


https://www.instagram.com/p/CNpzGrYjDVo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το brand της Kylie διαθέτει αυτή τη στιγμή ετικέτες για 2 διαφορετικά ροζέ, sauvignon blanc και merlot ενώ εκτιμάται πως τον οινοποιείο που έχει αναλάβει την παραγωγή είναι το φημισμένο Howard Park Wines στο Περθ.

Ο δαιμόνιος συνεργάτης της τραγουδίστριας, Paul Schaafsma, εξηγεί πως το όνομα της τραγουδίστριας ήταν αυτό που ουσιαστικά άνοιξε τις πόρτες στην επιτυχία:

«Είναι μια εγγύηση για όποιον φοβάται μήπως αγοράσει το λάθος κρασί, μήπως πάρει κάτι που δεν του αρέσει. Επειδή η Kylie είναι πρόσωπο που αγαπούν και καταλαβαίνουν, πείθονται πιο εύκολα να δοκιμάσουν αυτό που τους προτείνει».

Στην gallery θα δεις την πολύ ωραία επιχείρηση που έχει κάνει (πιο) πλούσια την Kylie:

* Πηγή φωτογραφιών: Instagram.