Ένα post της Ηλιάνας Παπαγεωργίου έκανε το Instagram να αναρωτιέται αν είναι έγκυος

Ένα post της Ηλιάνας Παπαγεωργίου έκανε το Instagram να αναρωτιέται αν είναι έγκυος

Και η αλήθεια είναι πως αυτό αναρωτηθήκαμε κι εμείς.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ή αμφισβήτηση πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής showbiz. Η μελαχρινή καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από το Greece’s Next Top Model πριν από τρία χρόνια, έχει ένα εκπληκτικό παρουσιαστικό και ένα ακόμη πιο ενδιαφέρον Instagram account.

Φέτος δεν είδαμε στο Greece’s Next Top Model στη θέση της στην κριτική επιτροπή, την απολαμβάνουμε όμως καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του Alpha και την εκπομπή της Pop Up. Τις τελευταίες ημέρες ακούγεται και πάλι το όνομά της για την επιστροφή της στο GNTM, όμως εκείνη με ένα post δηλώνει μάλλον άγνοια για τις φήμες.

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε μια είδηση που την θέλει να έχει χωρίσει από τον αγαπημένο της Δημήτρη (aka Snik), όμως τόσο εκείνη, όσο και ο trapper το διέψευσαν άμεσα πριν πάρει μεγάλες διαστάσεις.

Μερικά εικοσιτετράωρα αργότερα ακούσαμε τον Snik να λέει σε story του πως θέλει να γίνει πατέρας και πως η Ηλιάνα θα γίνει πολύ καλή μαμά. Και δεν λέμε, ήταν πολύ όμορφο όλο αυτό. Πόσο τυχαίο όμως μπορεί να ήταν; Και γιατί σε ρωτάμε;

Γιατί πριν από δύο ημέρες η Ηλιάνα έκανε ένα post στο Instagram που έκανε τους πάντες να αναρωτιούνται αν είναι έγκυος. Η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο, έχει ανεβάσει ένα βίντεο από μια φωτογράφιση της και το caption από πάνω έχει ένα emoji μωράκι κι ένα μπιμπερό.

Φυσικά, αρκετοί ήταν αυτοί που το είδαν και αναρωτήθηκαν αν προσπαθεί να μας πει κάτι εμμέσως πλην σαφώς. Δεν είναι ωστόσο η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Για να δούμε όμως, αυτή τη φορά ισχύει;


https://www.instagram.com/p/CN3Lj0WAY_S