Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Απάντησε στις φήμες επιστροφής στο GNTM με ένα Instagram post

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Απάντησε στις φήμες επιστροφής στο GNTM με ένα Instagram post

Δες την ανάρτησή της και θα καταλάβεις.

Τις τελευταίες ημέρες και συγκεκριμένα από την Παρασκευή που ανακοινώθηκε κι επίσημα από το κανάλι πως η Βίκυ Καγιά τη νέα σεζόν δεν θα βρίσκεται στο τιμόνι του Greece's Next Top Model, ένα όνομα είναι αυτό που έχει ακουστεί για την αντικατάστασή της. Το όνομα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που ήδη ήταν στο concept τις δύο πρώτες σεζόν και γνωρίζει καλά τη δουλειά έχει ακουστεί έντονα, ωστόσο Βίκυ Καγιά και Γιώργος Καράβας, δεν είχαν καμιά ενημέρωση, παρά το ρεπορτάζ του Πρωινού που με σιγουριά ανέφερε εχθές το όνομά της.



Βέβαια την ίδια ενημέρωση φαίνεται να μην έχει και η ίδια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που εχθές έκανε ένα Instagram post λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής της, το οποίο θα λέγαμε με σιγουριά πως είναι μια έμμεση απάντηση σε όσα ακούγονται για εκείνη και την επιστροφή της στο GNTM.

Πρώτα έκανε ένα σταθερό post στο προφίλ της και στη συνέχεια ένα story το οποίο οδηγούσε στο σταθερό της post. Αν το έχεις ήδη δει τότε θα έχεις καταλάβει πως εμμέσως αναφέρεται στο συγκεκριμένο θέμα, αν πάλι όχι θα σου πούμε ευθύς αμέσως τι γράφει.

Η Ηλιάνα χαμογελαστή και ντυμένη με ένα total denim look χαμογελά και κοιτά κάπου αόριστα. Τη φωτογραφία της συνοδεύει το caption «Δείξε μου ότι δεν έχεις ιδέα για όσα λέγονται χωρίς να μου το πεις», ενώ λίγο μετά υπάρχει και το hashtag #πωςείπατε.

Φυσικά το post της συγκέντρωσε άπειρα likes και comments και κάπως έτσι απάντησε στις φήμες για την επιστροφή της. Ωστόσο, επειδή υπάρχουν και κάποιοι πιο πονηροί άνθρωποι μπορεί να υποθέσουν πως αυτό το post έγινε για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια. Ή μήπως όχι.

Όπως και να έχει θα μάθουμε σύντομα ποιος/α θα αντικαταστήσει τη Βίκυ Καγιά στο Greece’s Next Top Model.

Δες στη gallery τη φωτογραφία της.