Συναγερμός στο Hollywood: Βρέθηκε η Jennifer Lawrence!

Κατερίνα Ιωακείμ
Συναγερμός στο Hollywood: Βρέθηκε η Jennifer Lawrence!

Έξι ολόκληρους μήνες δεν την είχε δει κανείς. Γιατί υπάρχει προβληματισμός.

Μια βόλτα της Jennifer Lawrence στο κέντρο της Νέας Υόρκης για φαγητό σήμανε συναγερμό στα αμερικανικά media που αναζητούσαν την οσκαρική ηθοποιό εδώ και έξι μήνες. Τι έχει συμβεί;

Την πρώτη δεκαετία του 2000 το Hollywood κυριεύτηκε από νεαρούς λαμπερούς και ταλαντούχους ηθοποιούς που τραβούσαν σαν μαγνήτης επάνω τους το ενδιαφέρον εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Ανάμεσά τους ένα κορίτσι που έμελλε να γίνει μία από τις σημαντικότερες πρωταγωνίστριες που θα σάρωνε όλα τα βραβεία στο πέρασμά της από τη μεγάλη οθόνη.

Η Jennifer Lawrence πριν συμπληρώσει τα 21 ήταν ήδη σούπερ σταρ, με μια υποψηφιότητα για Όσκαρ , με έναν ρόλο υπερήρωα της Marvel (Mystique) στους X-Men και έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στο επικό Hunger Games που θα άφηνε εποχή! Τα media την αγάπησαν, το κοινό την λάτρεψε, για το ταλέντο αλλά και για την λάμψη που αυτό το όμορφο, κάπως ατσούμπαλο κορίτσι από το Kentucky έφερε στο νέο Hollywood.



Ακόμη και όταν to 2013 σκόνταψε και έπεσε στη σκηνή των Oscar τα περισσότερα σχόλια δεν ήταν ούτε αιχμηρά ούτε περιπαικτικά, αλλά γεμάτα αγάπη. Το 2012, στα 22 της, η Jennifer Lawrence πήρε το Χρυσό Αγαλματάκι (για την ερμηνεία στο Silver Linings Playbook) στο σπίτι της και έγινε μόλις η δεύτερη νεαρότερη πρωταγωνίστρια στην ιστορία των Oscars που κατάφερνε κάτι τέτοιο.

Που είναι αυτό το κορίτσι σήμερα; Η ερώτηση δεν είναι ρητορική Η Jennifer Lawrence ήταν άφαντη για έξι ολόκληρους μήνες.

Η 30χρονη ηθοποιός Hunger Games εμφανίστηκε το Σάββατο στο κέντρο της Νέας Υόρκης με τον 35χρονο σύζυγό της Cooke Maroney (παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2019) αλλά δεν ήταν ούτε χαρούμενη, ούτε χαμογελαστή όπως την είχαμε συνηθίσει.



Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Daily Mail η έκφραση του προσώπου της έδειχνε έναν άνθρωπο αναστατωμένο, στεναχωρημένο, που βρίσκεται σίγουρα αντιμέτωπος με κάποια δύσκολη κατάσταση! Μια εμφάνιση που προκάλεσε ανησυχία. Ο σύζυγός της πέρασε το χέρι του γύρω από την μέση της και προσπάθησε να την ηρεμήσει πριν μπουν στο εστιατόριο που είχαν κάνει κράτηση για το μεσημεριανό τους γευμα...

Ακολούθησαν δύο ακόμα εμφανίσεις της τις τελευταίες ώρες και το σίγουρο είναι πως ο φακός των παπαράτσι θα την ακολουθεί σε κάθε της βήμα.

Τα δημοσιεύματα του τελευταίου χρόνου έκαναν λόγο για απόφαση της Jennifer Lawrence να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας προκειμένου να βρει την ηρεμία της και να ανακτήσει τις δυνάμεις της. Υπήρξαν και φήμες ότι περνάει κρίση στον γάμο της, οι οποίες όμως διαψεύστηκαν από το περιβάλλον της ηθοποιού.

Στην gallery θα δεις την Jennifer Lawrence από τις πιο λαμπερές στιγμές της μέχρι την τελευταία της εμφάνιση σε κόκκινο χαλί (στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, 24 Σεπτεμβρίου 2019).