#tbt: Η πρώτη φωτογράφιση της Ελένης Μενεγάκη από τη Ρούλα Ρέβη ήταν απλά ουάου! (photos)

#tbt: Η πρώτη φωτογράφιση της Ελένης Μενεγάκη από τη Ρούλα Ρέβη ήταν απλά ουάου! (photos)

Η Ελένη Μενεγάκη πιο κούκλα από ποτέ σε #tbt φωτογράφιση από τον φακό της Ρούλας Ρέβη.

Την αγαπάει ο φακός! Και όχι μόνο ο τηλεοπτικός αλλά και ο φωτογραφικός. Η Ελένη Μενεγάκη όσα χρόνια κι αν περάσουν παραμένει εντυπωσιακή, πανέμορφη και λαμπερή, κάτι που αποδεικνύει πως έχει άστρο.

Μπορεί να μετρά ήδη 30 χρόνια τηλεοπτικής καριέρας όμως η ωραία Ελένη δε σταματά να εντυπωσιάζει σε κάθε της βήμα, σε κάθε της φωτογραφία, κάτι που φαίνεται και μέσα από τα social media της. Η Ελένη όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται εκτός τηλεοπτικών πλατό, απολαμβάνει την οικογένεια και το σπίτι της, κάτι που μπορούμε να αντιληφθούμε από τα posts που ανεβάζει η παρουσιάστρια σχεδόν κάθε μέρα από το Instagram προφίλ της.

Η Ελένη έχει αποδείξει πως αγαπάει πολύ το Instagram, μέσα από το οποίο της δίνεται η δυνατότητα να μιλά με τους θαυμαστές της και να μοιράζεται μαζί τους την καθημερινότητά αλλά και τη δουλειά της.

Και επειδή την Ελένη την αγαπούν και οι φωτογράφοι, χθες η γνωστή Ελληνίδα φωτογράφος Ρούλα Ρέβη ανέβασε μέσα από το Instagram account της 2 φωτογραφίες που δεν έχουμε ξαναδεί.

H Ρούλα Ρέβη δε θέλησε να γράψει κάτι άλλο πέρα από το ότι αυτή η φωτογράφιση ήταν το πρώτο κλικ που έκανε, απαθανατίζοντας την Ελένη Μενεγάκη μέσα από τον φωτογραφικό της φακό. Παρόλ' αυτά η Ρέβη δεν αναφέρθηκε στην χρονολογία που ξεκίνησε αυτή η συνεργασία που, όπως μπορείς να δεις στις φωτογραφίες που βρίσκονται στη gallery που ακολουθεί, άντεξαν στο χρόνο καθώς από τότε οι φωτογραφήσεις με την Ελληνίδα παρουσιάστρια ήταν αμέτρητες.

Πάμε να κάνουμε λοιπόν ένα υπέροχο #tbt με την Ελένη και τις φωτογραφήσεις της από την Ρούλα Ρέβη.