Καρβέλα-Πανουργιάς: Η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram που... στάζει μέλι!

Καρβέλα-Πανουργιάς: Η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram που... στάζει μέλι!

Το ζευγάρι είναι ερωτευμένο και δεν το κρύβει!

Η Σοφία Καρβέλα μπορεί να είναι η κόρη του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση όμως όλα αυτά τα χρόνια έχει επιλέξει να αποστασιοποιείται από την «φήμη» των γονιών της, φεύγοντας στο εξωτερικό, χαράζοντας τη δική της καριέρα και κάνοντας τη ζωή που έχει επιλέξει η ίδια για εκείνη και την οικογένειά της.

Η Σοφία στα 38 της πια, είναι μια ξετρελαμένη μητέρα με τους 2 της γιούς, τον Νέστορα και τον Νίκο, αλλά δεν ξεχνά ποτέ τη μεγάλη της αγάπη που είναι φυσικά ο σύντροφός της, Θανάσης Πανουργιάς.

Η όμορφη ηθοποιός και στιλίστρια που ζει στη Νέα Υόρκη με την οικογένειά της, αγαπά ιδιαίτερα να μοιράζεται τις προσωπικές της στιγμές μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, και όπως βλέπουμε καθημερινά από το Instagram account της, αγαπά να περνά χρόνο με τα παιδιά και τον σύζυγό της.

Η ίδια μπορεί να εκφράζεται συνεχώς για τα παιδιά της όμως όποτε της δίνεται η ευκαιρία, μιλά και για τον σύζυγό της με τα πιο τρυφερά λόγια. Άλλοτε επισημαίνει πόσο γλυκός και στοργικός πατέρας είναι και άλλοτε εκφράζει δημόσια την αγάπη της για εκείνον.

Οι φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media για τον Θανάση Πανουργιά σπανίζουν. Όταν το κάνει όμως, η αλήθεια είναι πως μιλά πάντα με υπέροχα λόγια για τον άνθρωπό της.

Χθες η Σοφία Καρβέλα ανέβασε (πρόκειται για μια από τις σπάνιες φορές την βλέπουμε να το κάνει τον τελευταίο καιρό) μια φωτογραφία που όπως μπορείς να δεις κι εσύ, δείχνει πως είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ!