MasterChef 5: Η Λία αποθεώθηκε από το Twitter και αυτός είναι ο λόγος (photos+ vid)

MasterChef 5: Η Λία αποθεώθηκε από το Twitter και αυτός είναι ο λόγος (photos+ vid)

Σήμερα το Twitter κάνει party και αγαπημένη παίκτρια ανακηρύχθηκε και επίσημα στα social media η Λία.

Η πρώτη δοκιμασία αποχώρησης για αυτή την εβδομάδα στο MasterChef 5 βρήκε την Ανούς στον εξώστη αφού ο Διονύσης της έδωσε την κάρτα ασυλίας και στη θέση της στη χθεσινή μονομαχία βρέθηκε ο Παύλος. Να σου θυμίσουμε επίσης πως εχθές αποχώρησε η Μαρία αφήνοντας πίσω της έναν πολύ στενοχωρημένο Ιωάννη αλλά και φίλους που θα την πεθυμήσουν σίγουρα.

Σήμερα η ομαδική δοκιμασία είναι σίγουρα μια δοκιμασία που πολύ θέλαμε να δούμε. Ο τοίχος που θα χωρίσει τις ομάδες θα είναι ικανός να τους αποπροσανατολίσει αφού μοναδική τους βοήθεια θα είναι… η φωνή τους. Άραγε, οι κραυγές τους θα τους χαρίσουν ένα ιδανικό αποτέλεσμα ή θα «ρίξει» τα πιάτα τους στα… τάρταρα;



Ο Διονύσης εν τω μεταξύ σήμερα θα εκμεταλλευτεί τα προνόμια και μάλιστα πρόκειται να φέρει τα πάνω κάτω στο πλατό του MasterChef. Μια ανάσα πριν την τελική δεκάδα, οι παίκτες θα φτιάξουν ξανά νέες ομάδες και ο Διονύσης σήμερα αν θέλει μπορεί να ανέβει στον εξώστη χωρίς να διαγωνιστεί.

Εκείνος αποφάσισε να μαγειρέψει αλλά και να είναι ο αρχηγός της κόκκινης ομάδας. Η Μαργαρίτα είναι εκείνη που θα κοιτά τους παίκτες από τον εξώστη και ενώ ως δικαιολογία ο παίκτης έθεσε την απεριόριστη αγάπη και τον απεριόριστο σεβασμό του για εκείνη, οι υπόλοιποι έδειξαν αμέσως τη δυσαρέσκειά του με τη Λία να παίρνει θέση on camera.

Λοιπόν όπως θα θυμάσαι και από πέρυσι, η ομαδική αυτή είναι γεμάτη ένταση, φασαρίες και φωνές. Το παιχνίδι σήμερα θα είναι γεμάτο εκπλήξεις ωστόσο από τώρα έχει ξεκινήσει ήδη η… φασαρία στα social media. Οι χρήστες του Twitter έδειξαν αμέσως την αγάπη τους στη Λία, αφού «έστησε» στον τοίχο τον Διονύση με τις αποψινές του αποφάσεις, αφενός να στείλει τη Μαργαρίτα στον εξώστη και αφετέρου να βάλει σαν αντίπαλο αρχηγό τον Τζιοβάνι.

Δες τα σχόλια στη gallery.