Επικό τρολάρισμα του Τριαντάφυλλου για τα γραπτά μηνύματα στη γυναίκα του (photos)

Επικό τρολάρισμα του Τριαντάφυλλου για τα γραπτά μηνύματα στη γυναίκα του (photos)

Η σύζυγος του Τριαντάφυλλου τον δίκασε και τα tweets είναι γεμάτα χιούμορ.

Μπορεί ο Αλέξης Παππάς να αποχώρησε χθες από το Survivor αλλά ήταν η γυναίκα του Τριαντάφυλλου εκείνη που βρέθηκε στο επίκεντρο του κοινού και του Twitter άθελά της!

Βλέπεις η κόκκινη ομάδα κέρδισε μετά από μήνες το έπαθλο επικοινωνίας και κάθε παίκτης μπορούσε να ανταλλάξει μηνύματα με αγαπημένο του πρόσωπο σε πραγματικό χρόνο.

Ο Τριαντάφυλλος λοιπόν επικοινώνησε με τη σύζυγό του Δήμητρα η οποία όλο αυτό το διάστημα έχει τηρήσει πολύ χαμηλό προφίλ.

Το πρώτο μήνυμα που έστειλε ο Τριαντάφυλλος στη γυναίκα του ήταν «Αγάπη μου, ψυχή μου, ζωή μου» σαν ερωτευμένος άνθρωπος όπως τόνισε ο ίδιος.



Η απάντηση που πήρε, όμως, ήταν ένα «Χαχαχα» ενώ στα επίμονα μηνύματα του Τριαντάφυλλου που έγραφαν «μ’αγαπάς»;, η σύζυγος του Ντάφι απάντησε μετά από πολλές περιστροφές ένα ξερό ναι!

Όταν δεν έπαιρνε απάντηση ο τραγουδιστής, οι συμπαίκτες του τον πείραζαν και του έλεγαν «Μήπως στέλνεις σε λάθος Δήμητρα;».

Ακόμα και στο συμβούλιο του νησιού, ο Τριαντάφυλλος έκανε παράπονα στον Γιώργο Λιανό για τη σύζυγό του που του είπε με χαλαρό τρόπο να παραμείνει στο Survivor!

Στο σημείο εκείνο, ο Ηλίας Μπόγδανος είπε με χιούμορ στον Ντάφι:

«Η γυναίκα έχει βρει την ηρεμία της και ψηφίζει, δίνει όλα τα λεφτά που βγάζει από το ιατρείο για να παραμείνει ο Τριαντάφυλλος στον Δομίνικο»!



«Λέω με αγαπάς και μου γράφει να προσέχεις και κράτα γερά κι ήρεμα. Βρε Δήμητρα είναι δυνατόν μας βλέπει όλη Ελλάδα. Πες ένα μου έλειψες σε αγαπώ. Εσύ κορίτσι μου γλυκό είναι σαν να λες κάτσε εκεί που κάθεσαι, τέσσερις μήνες βρήκα την υγειά μου κι είμαι μια χαρά μόνη μου στο σπίτι και περνώ τέλεια δίχως να σε έχω στο κεφάλι μου. Παρ΄το χαλαρά λέει είναι ένα παιχνίδι», είπε όλο χιούμορ ο Ντάφι και το κοινό απλά τον αποθέωσε!

Το Twitter εννοείται πως πήρε φωτιά!