Η Χριστίνα Μπόμπα αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο κοιμάται στην εγκυμοσύνη (vid)

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκαλύπτει τον τρόπο με τον οποίο κοιμάται στην εγκυμοσύνη (vid)

Αν είσαι μανούλα, τότε μάλλον την καταλαβαίνεις.

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία σε περίπου δύο μήνες θα φέρει στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια της με τον Σάκη Τανιμανίδη. Η όμορφη παρουσιάστρια και influencer διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της και το σίγουρο είναι πως πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η ίδια η Χριστίνα πριν από λίγο καιρό σε συνέντευξή της αποκάλυψε πως δυσκολεύτηκαν αρκετά να αποκτήσουν παιδάκι με τον Σάκη, οπότε η λύση της εξωσωματικής ήταν η πλέον κατάλληλη. Τα δύο αυτά κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στη ζωή τους και σε λίγο καιρό θα τα κρατούν στην αγκαλιά τους.

Η κοιλίτσα της Χριστίνας έχει φουσκώσει πια πάρα πολύ και σε κάθε story ή φωτογραφία που ανεβάζει δεν χορταίνουμε να τη βλέπουμε. Βέβαια όσο η κοιλίτσα της φουσκώνει, τόσο πιο δύσκολα γίνονται και τα πράγματα στην καθημερινότητά της. Δυσκολεύεται να καθίσει στον καναπέ σε μια βολική στάση, ενώ και ο ύπνος δεν είναι εύκολη υπόθεση πια.

Μάλιστα πριν από λίγες ώρες, έκανε κι ένα story στο Instagram account της, στο οποίο μας δείχνει πώς κοιμάται πια που η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει πολύ. Σίγουρα η στάση είναι στο πλάι, όμως δεν αρκεί μόνο αυτό. Πάτησε το play στο βίντεο παρακάτω και θα καταλάβεις.