Ο John Travolta αποκάλυψε όλα όσα δε γνωρίζαμε για τον χορό του με την Diana που άφησε ιστορία

Ο John Travolta αποκάλυψε όλα όσα δε γνωρίζαμε για τον χορό του με την Diana που άφησε ιστορία

Ποιος θα μπορούσε να ξεχάσει ένα τέτοιο γεγονός;

Αυτή η εμφάνιση έχει αφήσει εποχή. Τι να πρωτοπούμε; Για την εντυπωσιακή μαύρη τουαλέτα που φορούσε η πριγκίπισσα Diana εκείνο το βράδυ ή για την αυθόρμητη κίνηση του John Travolta να την πάρει από το χέρι και να χορέψουν μαζί; Σε μια στιγμιαία αλλά εμβληματική στιγμή, η πριγκίπισσα και ο ηθοποιός στριφογύρισαν γύρω από την πίστα χορού, στο δείπνο του Λευκού Οίκου το 1985 που φιλοξένησε ο τότε πρόεδρος Ρόναλντ Ρέιγκαν και η Πρώτη Κυρία, Νάνσι Ρέιγκαν.

diana

Ο John Travolta δε θα ξεχάσει ποτέ τη στιγμή εκείνη! Και πώς θα μπορούσε άλλωστε αφού αυτή η αυθόρμητη κίνησή ήταν αφορμή να μιλούν όλοι για εκείνον. Ο 67χρονος ηθοποιός αυτή την εβδομάδα έφερε πάλι στο μυαλό του το περιστατικό αυτό, σε μια συνέντευξη που έδωσε στο Esquire Mexico, παραδέχοντας ότι δεν είχε προετοιμαστεί με τίποτα για να χορέψει με την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

«Δεν πίστευα ότι θα μου ζητούσαν να χορέψω μαζί της. Είχα το μεγάλο προνόμιο και την τιμή για να το κάνω, και σκέφτηκα: "Πρέπει να υπάρχει λόγος γι' αυτό και καλύτερα να δώσω το 100% μου"», αποκάλυψε στη συνέντευξη. «Αυτό σήμαινε ότι έπρεπε να οδηγήσω τα βήματά μας σωστά και να σιγουρευτώ πως και οι δύο θα διασκεδάσουμε. Αυτό ήταν το εύκολο μέρος, όμως το γεγονός ότι χαιρέτισα την Diana με τον σωστό τρόπο και το ότι της ζήτησα να χορέψει μαζί μου, ναι, αυτό ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι για εμένα», είπε ο star.

diana travolta

Ο John Travolta αποκάλυψε πως αυτή η εμπειρία έμοιαζε με «παραμύθι», ένα παραμύθι που θα θυμάται για πάντα. «Σκεφτείτε το σκηνικό. Ήμασταν στον Λευκό Οίκο. Ήταν μεσάνυχτα. Η σκηνή ήταν σαν ένα όνειρο. Την πλησιάζω, αγγίζω τον αγκώνα της, την προσκαλώ να χορέψει», είπε. «Περιστρέφεται και μου δίνει αυτό το μαγευτικό χαμόγελο, το λίγο λυπημένο, και δέχεται την πρόσκλησή μου. Και εκεί ήμασταν μαζί, χορεύουμε, σαν σε παραμύθι».

Και συνέχισε λέγοντας: «Ποιος θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί πώς μια μέρα θα του συνέβαινε κάτι τέτοιο; Ήμουν αρκετά έξυπνος για να το σφραγίσω στη μνήμη μου ως μια πολύ ξεχωριστή, μαγική στιγμή», είπε ο Travolta.

«Δε θα το ξεχάσω ποτέ», συνέχισε. «Είναι τόσο μεγάλη μου τιμή που ήμουν σε θέση να βιώσω κάτι τέτοιο και ξέρω ότι η εμφάνισή της στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν μια από τις καλύτερές της. Ήταν η αγαπημένη της στιγμή. Έτσι αισθάνομαι ότι έκανα τη ζωή της καλύτερη, έκανε τη δική μου καλύτερη, και λυπάμαι πολύ που δεν είναι πια εδώ». Παλιότερα, κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του ηθοποιού στο « Good Morning America» το 2016, ο Travolta όταν ρωτήθηκε αν υπήρχε κάτι από τη δεκαετία του '80 που θα ήθελε να φέρει πάλι πίσω στη δεκαετία του 2010, απάντησε «τον χορό μου με την πριγκίπισσα». Ε, δεν ήταν και λίγο να χορεύεις με την πριγκίπισσα Diana!