Άγριες Μέλισσες: 13 photo του Κωνσταντή για να χαζέψεις σήμερα που έχει γενέθλια

Άγριες Μέλισσες: 13 photo του Κωνσταντή για να χαζέψεις σήμερα που έχει γενέθλια

Πόσο πιο ωραίος μπορεί να γίνει ακόμη ο Κωνσταντής των Άγριων Μελισσών;

Οι λόγοι που βλέπουμε Άγριες Μέλισσες είναι πολλοί. Ένας από αυτούς είναι και ο Κωνσταντής (aka Γιάννης Κουκουράκης) που είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο ωραίους άντρες της σειράς. Τις τελευταίες μέρες μάλιστα ακούγεται πως δεν είναι ακόμη σίγουρο για το αν θα επιστρέψει στον τρίτο κύκλο της σειράς, και όπως αντιλαμβάνεσαι οι fans έχουν τρελαθεί.

Ο Κωνσταντής έχει πολύ μεγάλο fan club και η αλήθεια είναι πως κι εμείς δεν μπορούμε να φανταστούμε τις Άγριες Μέλισσες χωρίς τον Κωνσταντή. Μπορεί στον πρώτο κύκλο να μην ήσουν fan 100% λόγω του ότι έκανε τον κακό σχετικά, στη δεύτερη σεζόν όμως το #teamKonstantis έχει μεγαλώσει πολύ.

Μάλιστα μαζί με τη Δρόσω είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σειράς, και εχθές είδαμε μετά από καιρό μία σκηνή που μας ξετρέλανε. Ο Κωνσταντής δεν μπορεί χωρίς τη δροσοσταλίδα του και χθες μας το απέδειξε για ακόμη μια φορά.

Σήμερα από το πρωί τον βλέπουμε να ανεβάζει stories με ευχές στο προφίλ του, κάτι που σημαίνει πως έχει γενέθλια. Βέβαια πληροφορίες στο διαδίκτυο αναφέρουν πως έχει γενέθλια στις 24 Απριλίου (δηλαδή το Σάββατο) οπότε δεν σου κρύβουμε πως έχουμε μπερδευτεί κάπως.

Όπως και να έχει ο Γιάννης Κουκουράκης γίνεται 37 ετών και είτε έχει σήμερα γενέθλια, είτε σε δύο ημέρες εμείς τον γιορτάζουμε με τις 13 πιο ωραίες και hot φωτογραφίες του, από το Instagram account του.