Αυτός είναι ο λόγος που η Elizabeth Olsen δεν ήθελε να την συνδέουν με τις διάσημες αδελφές της

Sabine Camhi
Αυτός είναι ο λόγος που η Elizabeth Olsen δεν ήθελε να την συνδέουν με τις διάσημες αδελφές της

Η Elizabeth Olsen ομολόγησε πως κάποτε σκεφτόταν να αλλάξει το επίθετό της!

Σε μια συνέντευξη με το Βρετανικό Glamour, που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη 21 Απριλίου, η ηθοποιός στο Avengers, η οποία υποδύεται τώρα την Wanda Maximoff στην σειρά WandaVision της Disney +, θυμάται πώς δεν ήθελε να γίνει γνωστή ως η μικρή αδελφή της Mary-Kate και Ashley Olsen. Οι δίδυμες αδελφές έγιναν πολύ διάσημες παίζοντας τον ίδιο χαρακτήρα, την Michelle Tanner, στο sitcom Full House την δεκαετία του '80 και του '90.

«Ήμουν 10 και ήθελα να κάνω οντισιόν», δήλωσε η 32χρονη Elizabeth Olsen στο περιοδικό. «Συνειδητοποίησα πολύ γρήγορα ότι δεν ήταν για μένα γιατί μου έλειπε η αθλητική μου ομάδα, το μάθημα χορού μου και όλες οι εξωσχολικές μου δραστηριότητες. Αλλά εκείνα τα χρόνια, σκεφτόμουν για κάποιο λόγο ‘δεν θέλω να με συνδέουν με την Mary-Kate και την Ashley’».

Στη συνέντευξη, η Elizabeth αποκάλυψε επίσης ότι ως παιδί-ηθοποιός, σκεφτόταν να χρησιμοποιήσει το πρώτο και το μεσαίο της όνομα ως καλλιτεχνικό ψευδώνυμο για να διαφοροποιηθεί από τις δίδυμες Olsen, που από τότε έχουν εγκαταλείψει την υποκριτική για να επικεντρωθούν στο fashion label τους The Row.

«Υποθέτω ότι κατάλαβα τι ήταν ο νεποτισμός από τα 10 μου», είπε στο Glamour. «Δεν ξέρω αν γνώριζα τη λέξη, αλλά υπήρχε κάποια σύνδεση του να μην κερδίζεις κάτι μόνος σου που με ενοχλούσε σε τόσο μικρή ηλικία. Είχε σχέση με τις δικές μου ανασφάλειες, αλλά ήμουν 10. Γι’ αυτό, δεν ξέρω πόσα ήχα επεξεργαστεί, αλλά σκεφτόμουν, ‘Θα είμαι η Elizabeth Chase όταν γίνω ηθοποιός’».

Η ηθοποιός τελικά έκανε το ντεμπούτο της στην οθόνη, στην τηλεοπτική ταινία του 1994 της Mary-Kate και Ashley «How the West Was Fun», χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμό της Lizzie Olsen.