Αυτή ήταν η καλύτερη σκηνή στις Άγριες Μελισσες: Τα σχόλια στο Twitter έδωσαν τον παλμό

Αυτή ήταν η καλύτερη σκηνή στις Άγριες Μελισσες: Τα σχόλια στο Twitter έδωσαν τον παλμό

Δεν υπάρχουν λόγια για το χθεσινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες.

Τι και αν έχουν περάσει οκτώ ώρες από τη στιγμή που τελείωσαν οι Άγριες Μέλισσες, ακόμη δεν μπορούμε να συνέλθουμε από το επεισόδιο που είδαμε. Ξέραμε ή μάλλον είχαμε καταλάβει από το trailer πως εχθές θα παρακολουθούσαμε ένα πάρα πολύ δυνατό επεισόδιο, όμως αυτό που παρακολουθήσαμε πραγματικά μας άφησε άφωνες.

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέραμε τι να πρωτοσχολιάσουμε όταν ξεκίνησε το επεισόδιο, όμως μετά μία σκηνή ήταν αρκετή για να μας κάνει να σηκωθούμε και να χειροκροτήσουμε. Μετά από καιρό είδαμε μια υπέροχη σκηνή ανάμεσα σε Δρόσω-Κωνσταντή, μα πόσο μας αρέσει το ζευγάρι αυτό, με τον Γιάννη Κουκουράκη πραγματικά να μιλάει στην ψυχή μας. Σκεφτήκαμε πως αυτό ήταν το highlight της βραδιάς, όμως κάναμε λάθος.

Λίγο μετά εμφανίστηκε ο Μιλτιάδης στο σπίτι του Δούκα, και αφού υπέγραψε και πλέον είχε την κυριαρχία του κάμπου και του συνεταιρισμού (53% είναι αυτό) «δίκασε» τον αδερφό του με τον πλέον ιδανικό τρόπο. Και σκεφτήκαμε ξανά πως αυτή ήταν η υπέροχη σκηνή του επεισοδίου που ψάχναμε.

Μέχρι στιγμής είχαμε δύο καταπληκτικές σκηνές με φανταστικές ερμηνείες, μέχρι τη στιγμή που ήρθε η ώρα να δούμε τη συνάντηση Δούκα-Νικηφόρου. Αν νόμιζες πως προχθές τα είδες όλα έκανες μεγάλο λάθος.

Λεωνίδας Κακούρης και Αναστάσης Ρόϊλος πήραν προκαταβολικά Oscar πρώτου ανδρικού ρόλου από εμάς, και η σκηνή αυτή θα χαραχτεί για πάντα στη μνήμη μας. Μετά από ένα διάλογο φωτιά, ο Δούκας έξαλλος άρχισε να χτυπάει τον Νικηφόρο και εκεί έγινε το «μπαμ». Ο Νικηφόρος σηκώθηκε αμυνόμενος και σημάδεψε με όπλο του Δούκα.

Κι εκεί τα είδαμε όλα. Τι να περιγράψουμε και τι να σχολιάσουμε; Τόσο ο Δούκας, όσο και ο Νικηφόρος έδωσαν την ερμηνεία της ζωής τους και το Twitter απλά έμεινε άφωνο. Τα σχόλια ξεπέρασαν τα 5 χιλιάδες, ενώ το hashtag #AgriesMelisses ήταν και πάλι τρίτο στα trending.