Μια photo κι ένα σχόλιο της Irina Shayk ήταν αρκετά για να κάνουν το Instagram να τρελαθεί

Μια photo κι ένα σχόλιο της Irina Shayk ήταν αρκετά για να κάνουν το Instagram να τρελαθεί

Τι μπορεί να σημαίνει άραγε;

Η Irina Shayk είναι ένα από τα αγαπημένα μας μοντέλα στην παγκόσμια βιομηχανία της μόδας και μία ομολογουμένως πολύ όμορφη γυναίκα. Μπορεί πλέον να μην είναι μαζί, αλλά με τον Bradley Cooper αποτελούσαν χωρίς υπερβολή το πιο hot και όμορφο ζευγάρι του Hollywood.

Το καλοκαίρι του 2019 και αφού είχαν προηγηθεί άπειρα δημοσιεύματα για τη χημεία και τη «σχέση» του Cooper με τη Lady Gaga μετά τη συμμετοχή τους στο A Star is Born, και την εμφάνισή τους στα Oscars, το διάσημο ζευγάρι χώρισε οριστικά. Φυσικά παρέμειναν δύο πολύ καλοί φίλοι για την κόρη που έχουν αποκτήσει μαζί, τη Lea de Seine Shayk Cooper.

Από τον χωρισμό τους κι έπειτα τους έχουμε δει πολλές φορές μαζί, όπου πηγαίνουν βόλτα την κόρη τους, με τις περισσότερες φωτογραφίες να τους δείχνουν μαζί στη διάρκεια της καραντίνας.

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρουμε ακριβώς ποια είναι η σχέση τους, όμως μια φωτογραφία κι ένα σχόλιο ήταν αρκετά για να μας κάνουν να αναρωτηθούμε για το τι συμβαίνει. Η Irina Shayk δημοσίευσε μια εκπληκτική φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram φορώντας ένα look από το Burberry AW21, αλλά είναι τα photo credits (και ποιος της κάνει παρέα στη φωτογραφία) που έχει κάνει τους fans να τρελαθούν.

Πρώτον, φαίνεται σαν να είναι η πρώτη φορά που το 35χρονο μοντέλο μοιράστηκε μια φωτογραφία με την τετράχρονη κόρη της, Lea De Seine Shayk Cooper, την οποία υποδέχθηκε με τον Bradley Cooper το 2017.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Φαίνεται ότι ο Bradley έβγαλε τη φωτογραφία και του έδωσε έναν ειδικό τίτλο για να συνοδεύσει τη φωτογραφία. «Ονειρικό look από @riccardotisci17 και @burberry, βγαλμένη «από τον μπαμπά», (by daddy) έγραψε στη φωτογραφία η Irina. Οι θαυμαστές δεν μπόρεσαν παρά να παρατηρήσουν τα credit στη φωτογραφία «daddy».

Τα σχόλια σχετικά με τα credits φυσικά σχολιάστηκαν με δηλώσεις όπως: «αγαπάμε μια υποστηρικτική οικογένεια», «wow τέλεια οικογενειακή φωτογραφία» και συγνώμη αυτό σημαίνει πως είστε ξανά μαζί;».

Καμία απάντηση δεν δόθηκε όμως θα κρατήσουμε μικρό καλάθι για την συγκεκριμένη επανασύνδεση.