H κόρη της Madonna αναπολεί την πρώτη της σχέση με τον Timothée Chalamet

Sabine Camhi
H κόρη της Madonna αναπολεί την πρώτη της σχέση με τον Timothée Chalamet

Η Lourdes Leon και ο Timotheé Chalamet πήγαιναν στο ίδιο σχολείο στη Νέα Υόρκη!

 

Η πρώτη αγάπη μπορεί να είναι αρκετά ξεχωριστή και όπως φαίνεται, η κόρη της Madonna συμφωνεί. Η Lourdes και ο Timotheé άρχισαν να βγαίνουν το 2013, ενώ πήγαιναν στο LaGuardia Γυμνάσιο Μουσικής & Τέχνης και Παραστατικών Τεχνών στο Μανχάταν, αλλά κανένας από τους δύο δεν είχαν επιβεβαιώσει δημοσίως τις φήμες – μέχρι τώρα.

Παρόλο που έχουν περάσει πάνω από 7 χρόνια από τότε, η μεγαλύτερη κόρη της Madonna (η οποία είναι το πρόσωπο μιας νέας καμπάνιας του Marc Jacobs) εξακολουθεί να σκέφτεται αρκετά την πρώτη της αγάπη.

Σε μια νέα συνέντευξη για το τεύχος του Μαΐου του Vanity Fair, η 24χρονη ανοίχτηκε για την πρώτη της σχέση με τον νεαρό ηθοποιό. «Τον σέβομαι πολύ, βγαίναμε για λίγο κάποια στιγμή», είπε στο περιοδικό. «Το πρώτο μου αγόρι».


https://www.instagram.com/p/CN_XnFyja67

Οι δύο τους πυροδότησαν για πρώτη φορά ρομαντικές φήμες το 2013. Όταν ρωτήθηκε ο Timothée, 25 χρονών, για τη σχέση τους, ο σταρ του κινηματογράφου κατάφερε να αποφύγει αυτό το θέμα. Κατά την διάρκειας μιας συνέντευξης τον Νοέμβριο του 2017 με τον Andy Cohen στο SiriusXM Studios, ο νεαρός ηθοποιός κοκκίνησε όταν αναφέρθηκε το όνομα της πρώην του. Ο οικοδεσπότης του υπενθύμισε τη νύχτα όταν γνώρισε την Lourdes, και ο Timothée παραδέχτηκε ότι πέρασε πολύ ωραία εκείνο το βράδυ, ειδικά όταν συνάντησε τη μητέρα της πρώην του, την Madonna.

«Χόρεψα με την Madonna εκείνο το βράδυ» είπε, αναπολώντας. «Η Madonna χόρευε με εμένα, τον φίλο μου τον Joey και την Lola επίσης».

Όταν ρωτήθηκε όμως για πόσο καιρό κράτησε η σχέση μεταξύ του και της Lourdes, ο Timothée γέλασε χωρίς να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση λέγοντας, «επόμενη ερώτηση, θα φύγω από εδώ!».