Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο πιο μισητός χαρακτήρας κάνει ανατρεπτικό comeback

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο πιο μισητός χαρακτήρας κάνει ανατρεπτικό comeback

Και οι fans των  Άγριων Μελισσών έχουν τρελαθεί.

Είναι αλήθεια πως ένα κενό το νιώθουμε ήδη που τη Μεγάλη Δευτέρα δεν θα δούμε Άγριες Μέλισσες, όμως η βδομάδα αυτή που ολοκληρώνεται μας άφησε παρακαταθήκη μερικά πολύ ωραία και δυνατά επεισόδια με εξαιρετικές και συγκλονιστικές ερμηνείες, οπότε λίγη υπομονή μπορούμε να κάνουμε.

Πριν ολοκληρωθεί η εβδομάδα όμως ο Αλέξης Μίχας μέσα από το Πρωινό, μας άφησε με ένα spoiler αρκετά ενδιαφέρον, μάλλον για να έχουμε κάτι να ασχολούμαστε μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα που επιστρέφουν ξανά οι Μέλισσες.

Έχουμε λοιπόν τη διάψευση ενός spoiler που κυκλοφορεί για την επιστροφή ενός χαρακτήρα, όχι και τόσο αγαπητού στο Διαφάνι και μία συμπληρωματική πληροφορία που έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να μάθουμε.

Όπως θα θυμάσαι εχθές το βράδυ μία μοναχή, η Ευσεβία επισκέφθηκε τις φυλακές, προκειμένου να μιλήσει με τον Μάνο Βόσκαρη. Του είπε πως κάθε τόσο οι μοναχές επισκέπτονται τους κρατούμενους προκειμένου εκείνοι να μιλούν σε κάποιον και να νιώθουν καλύτερα. Με ένα σύντομο flashback, μάθαμε πως η μοναχή αυτή έχει σχέση με τη μητέρα του.

Η μητέρα του που έζησε στη φυλακή όπως είδαμε σε προηγούμενα επεισόδια, οδηγήθηκε εκεί με την κατηγορία πως σκότωσε τον σύζυγό της (aka πατέρα του Βόσκαρη). Είδαμε βέβαια πως αυτός που σκότωσε τον πατέρα του ήταν ο Σέργιος Σεβαστός ο πρεσβύτερος.

Υποθέτουμε λοιπόν πως τον επισκέφτηκε προκειμένου να του αποκαλύψει πράγματα που της έχει εξομολογηθεί η μητέρα του. Δεν ξέρουμε ακόμη τι πληροφορίες μαθαίνει, ωστόσο σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα θα προσπαθήσει να πάρει εκδίκηση μέσα από τη φυλακή και με κάποιον τρόπο θα εμπλακεί σε αυτό και η Σοφούλα που έρχεται σε επαφή με τη μοναχή.

Για να δούμε τι θα συμβεί στην πορεία.