Νικολέτα Ράλλη: 20 φορές που μας έδειξε την πανέμορφη κόρη της (pics)

Νικολέτα Ράλλη: 20 φορές που μας έδειξε την πανέμορφη κόρη της (pics)

Οι φωτογραφίες της στο Instagram είναι πραγματικά υπέροχες, δεν συμφωνείς;

Η Νικολέτα Ράλλη είναι μια από τις αγαπημένες μας παρουσιάστριες και bloggers και, πράγματι είναι μια φυσιογνωμία που μόνο αισιόδοξα συναισθήματα μπορεί να σου ξυπνήσει. Το τελευταίο διάστημα μπορεί να μην είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων είναι όμως πάντα το πρώτο πρόσωπο που θέλει το κοινό να παρακολουθεί στα social media.

H όμορφη Νικολέτα διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της αφού εκείνη και ο αγαπημένος της Μιχάλης Ανδρούτσος έφεραν στη ζωή τον καρπό του έρωτά τους, την πανέμορφη μικρή Σοφία.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει σπάνιο φωτογραφικό υλικό από την πανέμορφη πριγκίπισσά της στο επίσημο προφίλ της στο Instagram, ωστόσο κάθε φορά μοιάζει σαν και την πρώτη. Τα ίδια συναισθήματα μας κατακλύζουν και ναι, μέσα σε αυτά είναι και η απέραντη συγκίνηση.

Δε χωρά καμιά αμφιβολία στο ότι είναι η πιο όμορφη, γλυκιά και τρυφερή μανούλα του κόσμου για αυτό και σου έχουμε μια σειρά από τις αγαπημένες μας φωτογραφίες με εκείνη και το μικρό της αγγελούδι. Σε αυτό το σημείο να σου υπενθυμίσουμε πως η Σοφία ήρθε στη ζωή τον περασμένο Ιούνιο και από τότε μόνο χαμόγελα έχει σκορπίσει, τόσο στους γονείς της, όσο και στους διαδικτυακούς φίλους της μαμάς της.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery.