MasterChef 5: Ο Τζιοβάνι πήρε ασυλία και το Twitter για πρώτη φορά δεν πανηγύρισε

MasterChef 5: Ο Τζιοβάνι πήρε ασυλία και το Twitter για πρώτη φορά δεν πανηγύρισε

Διχασμένοι οι χρήστες του Twitter!

Η «μάχη του τοίχου» ολοκληρώθηκε στο προηγούμενο επεισόδιο ανάμεσα στην μπλε και την κόκκινη ομάδα με τους τρεις κριτές – Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Πάνο Ιωαννίδη- να ζητούν την ομοιόμορφη εμφάνιση, αλλά και τη γεύση των πιάτων. Σήμερα είδαμε πως νικήτρια ήταν η κόκκινη ομάδα με 113 βαθμούς έναντι των μπλε, που συγκέντρωσαν 100 βαθμούς. Στην ουσία, η κόκκινη ομάδα πέρασε στην τελική δεκάδα του MasterChef 5.

Μετά από αυτό το τόσο ικανοποιητικό αποτέλεσμα, λοιπόν, οι κόκκινοι απόλαυσαν μια χαλαρή μέρα και ένα υπέροχο γεύμα σε εστιατόριο. Η χαμένη ομάδα, δηλαδή, οι μπλε (Τζιοβάνι, Παύλος, Παναγιώτης, Λία, Μαρίνα) αναγκαστικά οδηγήθηκαν σε δοκιμασία ασυλίας.



Ποια ήταν η δοκιμασία ασυλίας; Οι παίκτες κλήθηκαν να φτιάξουν το τέλειο τηγανητό αυγό και για την ακρίβεια είκοσι αυγά ο καθένας. Οι τρεις κριτές παρατάχθηκαν για να δίνουν συμβουλές στους διαγωνιζόμενους, ενώ στην παρέα τους βρέθηκε και ο σεφ, Νίκος Θωμάς.

Όπως ανακοινώθηκε λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας ασυλίας, ο καλύτερος παίκτης κερδίζει την ασυλία, ο χειρότερος βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση, ενώ ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση προκύπτει μέσω ψηφοφορίας. Η Μαρίνα ήταν αυτή που ετοίμαζε πιο γρήγορα και με επιτυχία τα αυγά της, πράγμα που εξέπληξε και τους ίδιους τους κριτές. Όμως… Ο Τζιοβάνι για κλάσματα δευτερολέπτων κατάφερε και ετοίμασε τα είκοσι αυγά του πριν τη Μαρίνα. Ο Τζιοβάνι, λοιπόν, ήταν αυτός που κονταροχτυπήθηκε με τη Μαρίνα, αλλά τελικά τελείωσε πρώτος και πήρε την ασυλία. Ο Παύλος ήταν ο τελευταίος και άρα ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Και κάπου εδώ… Ήταν η πρώτη φορά που το Twitter δεν πανηγύρισε για την ασυλία του πιο αγαπητού παίκτη, του Τζιοβάνι. Τα tweets, που θα δεις στην παρακάτω gallery, έδειξαν ναι μεν έναν ενθουσιασμό για την ασυλία του Τζιοβάνι, επικεντρώθηκαν όμως και στην υποψηφιότητα προς αποχώρηση του Παύλου, που -όπως θα διαπιστώσεις- κανέναν δεν χαροποίησε. Το αντίθετο, μάλιστα!