Το snack που τρώει η Φαίη Σκορδά και διατηρεί το καλλίγραμμο κορμί της σε φόρμα

Το snack που τρώει η Φαίη Σκορδά και διατηρεί το καλλίγραμμο κορμί της σε φόρμα

Έχει απίστευτο κορμί και δεν χωρά αμφιβολία.

Τη Φαίη Σκορδά τη γνωρίζεις αρκετά χρόνια τώρα. Είναι μια σταθερή αξία στα πρωινά μας μέσα από τη συχνότητα του Ant1, και είναι και μία από τις πολύ όμορφες παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης.

Την απολαμβάνουμε κάθε μέρα μέσα από την εκπομπή της, αλλά και μέσα από το Instagram account της, όταν τελειώνει τη δουλειά της και επιστρέφει στο σπίτι και τα παιδιά της. Έχει δύο γιους που υπεραγαπά και λατρεύει, και πολύ συχνά τη βλέπουμε να κάνει πράγματα μαζί τους μέσα από τα social media της.

Μέσα από το Instagram της, αλλά και την εκπομπή της, βλέπουμε επίσης και τις απίστευτες αναλογίες της. Και τι να πει κανείς γι’ αυτές; Έχει απίστευτο σώμα και οι φωτογραφίες της στο account της, δεν σου αφήνουν πολλά περιθώρια αμφισβήτησης.

Κάθε της ανάρτηση συγκεντρώνει άπειρα likes και η αλήθεια είναι πως τη θαυμάζουμε ιδιαίτερα για τις αναλογίες που διαθέτει στα 41 της κι έπειτα από δύο παιδιά.

Γυμνάζεται πάντα όταν βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της, ενώ και η διατροφή της είναι πάντα πολύ προσεγμένη. Πριν από μερικές ημέρες μάλιστα, είδαμε και το σνακ που επιλέγει, για να διατηρείται σε φόρμα.

Σε ένα μπολ μικρό είχε γιαούρτι με φράουλες και μύρτιλα και όπως έδειχνε το απολάμβανε ιδιαίτερα. Τόσο το γιαούρτι άλλωστε, όσο και τα φρούτα έχουν απίστευτα θρεπτικά συστατικά και ελάχιστες θερμίδες.