Angelina Jolie: Όλη η αλήθεια για την αλλαγή καριέρας και πώς εμπλέκεται ο Brad Pitt (+vid)

Angelina Jolie: Όλη η αλήθεια για την αλλαγή καριέρας και πώς εμπλέκεται ο Brad Pitt (+vid)

O χωρισμός των διάσημων ηθοποιών έχει επηρεάσει την κοινή γνώμη και φαίνεται πως επηρέασε και την… καριέρα της Angelina.

Άραγε πόσο μπορεί να επηρέασε την καθημερινότητα αλλά και την καριέρα της όμορφης Angelina ο χωρισμός της από τον εξίσου ταλαντούχο και επιτυχημένο Brad Pitt; Η αλήθεια είναι πως τα διάσημα ζευγάρια του Hollywood εκτίθενται κατά μεγάλο βαθμό στο κοινό και ό,τι κι αν συμβαίνει στον γάμο ή τη σχέση τους μπορεί να έχει θετικό ή και αρνητικό αντίκτυπο στη ζωή τους.

Στην προκειμένη περίπτωση, ο γάμος και κατά συνέπεια ο χωρισμός του ζεύγους Jolie- Pitt επηρέασε τόσο την κοινή γνώμη όσο και τη ζωή της Angelina και όπως φαίνεται η αλλαγή καριέρας είναι στα άμεσα σχέδιά της.

Όπως έχει αποκαλυφθεί από αποκλειστική πηγή στο HollywoodLife, το τέλος του γάμου τους επηρέασε σημαντικά την ηθοποιό όσον αφορά τα projects τα οποία είχε σκοπό να αναλάβει, άλλωστε ήδη σε είχαμε ενημερώσει επί του θέματος και ναι, ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει και όμορφα πράγματα πρόκειται να βρουν την Angelina.



Κι αν υπάρξει αλλαγή στην καριέρα της, προς ποια κατεύθυνση θα είναι; Με τι έχει σκεφτεί να ασχοληθεί και γιατί θα αλλάξει ριζικά τα βήματά της; Όπως όλα δείχνουν, είχε πάντα ως προτεραιότητά της την διαπαιδαγώγησή των έξι παιδιών της. Ήθελε να είναι κοντά τους και για αυτό επέλεξε να αναλάβει λιγότερα projects.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.