Τα δάκρυα της Κατερίνας Καραβάτου στο φινάλε του Κους Κους

Τα δάκρυα της Κατερίνας Καραβάτου στο φινάλε του Κους Κους

Φινάλε με συγκίνηση και για το Κους Κους το μεσημέρι.

Όλοι οι συνεργάτες της Κατερίνας Καραβάτου πήραν τον λόγο και ευχαρίστησαν πρόσωπα που στάθηκαν δίπλα τους σε δύσκολες στιγμές της φετινής σεζόν. Πρώτος ο Ν. Γουμενίδης που αναφέρθηκε σε δύο προσωπικά γεγονότα που σημάδεψαν τη ζωή του τη φετινή χρονιά, στην συνέχεια η Β. Κολλιδά που τους ευχαρίστησε όλους για την τέλεια χρονιά που πέρασε και τέλος ο Θ. Κουμπαρούδης που είπε τα δικά του ευχαριστώ στον αδικοχαμένο Σ. Γκιόλια, στον διευθυντή του «Ράδιο 9», τη Ρούλα Κορομηλά και την Κ. Καραβάτου.

Όταν έφτασε όμως η ώρα της Καραβάτου να πει και το δικό της αντίο στους τηλεθεατές, η συγκίνηση άγγιξε κόκκινο.

«Κάθε χρόνο τέτοια μέρα και από την προηγούμενη μου έρχεται πάντα στο μυαλό μια συγκεκριμένη ατάκα που την είχα διαβάσει κάποτε. Είναι μια φράση του Αλβέρτου Αϊνστάιν που λέει: "Ότι μετριέται δεν μετράει κατ' ανάγκην και ότι μετράει δεν μετριέται πάντα". Έτσι δεν μετριέται ούτε η αγάπη σας, ούτε η στήριξή σας, ούτε η συμπαράστασή σας. Είναι η έβδομη χρονιά για το «Κους Κους» και είστε πάντα δίπλα μας, με τρόπο που μας κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση», είπε η παρουσιάστρια που με κόπο συγκρατούσε τα δάκρυά της.

Εκεί όμως που δεν κρατήθηκε ήταν όταν άρχισε να ευχαριστεί ονομαστικά και έναν έναν τους συντελεστές της εκπομπής και έφτασε στην αρχισυντάκτριά της Μ. Παλιαλέξη. Ναααα το δάκρυ, κορόμηλο, η παρουσιάστρια.

Η Ρούλα Κορομηλά βέβαια, που είναι υπεύθυνη της εκπομπής , εμφανίστηκε εντελώς αμακιγιάριστη και αντάλλαξε τα φιλιά της με την Κ. Καραβάτου, της έδωσε μια ανθοδέσμη και αποχώρησε. Η παρέα αυτή τερμάτισε στην πρώτη θέση τηλεθέασης και ανανέωσε το ραντεβού της για τον Οκτώβριο.