Το τέλος των Kardashians: Κλάματα, δράματα και πολλά λεφτά

Κατερίνα Ιωακείμ
Το τέλος των Kardashians: Κλάματα, δράματα και πολλά λεφτά

Πλημμύρισαν τα social δάκρυα για το φινάλε των KUWTK. Τι θα απογίνουν οι διάσημες αδερφές και γιατί δεν θα μας λείψουν καθόλου.

Κανείς δεν το πίστευε. Την πρώτη φορά που ακούσαμε, στις αρχές του φθινοπώρου, ότι το Keeping Up with the Kardashians, θα έριχνε τίτλους τέλους μετά την ολοκλήρωση του 20ού κύκλου, χαμογελάσαμε πλατιά καθώς το πιθανότερο θα ήταν να επρόκειτο για ένα ακόμη τέχνασμα της δαιμόνιας Kris Jenner.

Τις τελευταίες ώρες, όμως, τα social media πλημμύρισαν από τα δάκρυα και τον πόνο που εκφράζουν -με λίγο δράμα παραπάνω ως συνήθως- οι βασίλισσες του ριάλιτι! Οι αδερφές Kardashians – Jenners θρηνούν για το τέλος του τηλεοπτικού project που τις έκανε διάσημες σε όλο τον πλανήτη και -δεν φαντάζεσαι πόσο- πιο πλούσιες όλες. Πραγματικά δεν έχουμε δει την Kim τόσο φορτισμένη, ούτε όταν έχασε το διαμαντένιο σκουλαρίκι των 75.000 δολαρίων ενώ κολυμπούσε στα Bora Bora.

Ο 20ός κύκλος του KUWTK είναι ο τελευταίος. Σε λίγες εβδομάδες τα φώτα θα σβήσουν!



Δεν θα μας λείψουν καθόλου γιατί... το ριάλιτι τελείωσε, αλλά η TV δεν έκλεισε ακόμα.

Για τις Kardashians βέβαια δεν μπαίνει ποτέ “τελεία” σε κάτι που αποφέρει πάρα πολλά χρήματα. Η μαμά και μάνατζερ, Kris Jenner, έχει ήδη αποκαλύψει πως υπέγραψε νέο συμβόλαιο με Hulu και Disney για νέο τηλεοπτικό project που αφορά όλη την οικογένεια και ήδη ακούμε τη φωνή της να λέει ‘You’re doing amazing sweetie’.

Και πάλι, όμως, το τέλος του Keeping Up With The Kardashians σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής. Μιας εποχής που μετέτρεψε το ριάλιτι σε κορυφαίο τηλεοπτικό και προσοδοφόρο προϊόν, που επένδυσε στο υπερβολικό sexiness, στην ίντριγκα, στις υστερίες, σε έναν τρόπο ζωής που οι τηλεθεατές δεν μπορούν να έχουν (πολλά χρήματα, πολυτελή σπίτια, ονειρεμένα ταξίδια, ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ εκατομμυρίων, ξενύχτια, πάρτι, ακριβοί γάμοι, πανάκριβα διαζύγια), σε ανθρώπους που ξεγυμνώνουν τον εαυτό τους μπροστά στην κάμερα και σου προκαλούν έναν εθισμό να συνεχίζεις να βλέπεις...


https://www.instagram.com/p/CE5AwirA4Cx

Η Kris Jenner σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στον παραγωγό του show, Ryan Seacrest, είπω πως η οικογένεια αποφάσισε ότι τώρα είναι η σωστή στιγμή να πει "αντίο" στο ριάλιτι ενώ αμέσως μετά αποκάλυψε στην Ellen Degeneres πως η απόφαση ήταν ξαφνική και η ειδικά η Khloé είναι απαρηγόρητη.

Το E!, το κανάλι που όλα αυτά τα χρόνια μεταδίδει το ριάλιτι, μέσα από ανακοίνωσή του εκφράζει επίσης την στεναχώρια του για τις εξελίξεις: "Παρότι θα μας λείψον υπερβολικά πολύ, σεβόμαστε την απόφαση της οικογένειας να ζήσουν τις ζωές τους χωρίς τις κάμερες να τους ακολουθούν"...

KUWTK series final

ΠΩΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΛΑ

Τον Φεβρουάριο του 2007 διέρρευσε ένα sex tape της Kim Kardashian και του Ray J που είχε γυριστεί το 2003 εκτοξεύοντας την δημοτικότητά της στα ύψη! Η μητέρα της Kim, Kris Jenner, αποφάσισε να επενδύσει στα “10 λεπτά δημοσιότητας” της κόρης της και να χτίσει επάνω της ένα τηλεοπτικό project με οφέλη για όλη την οικογένεια.

Εκείνος ο παραγωγός που συνάντησε την Kim την βρήκε πραγματικά ενδιαφέρουσα και ήθελε να κάνουν ένα δοκιμαστικό. Στη διαδρομή όμως η Kim ήθελε να σταματήσουν σε ένα κατάστημα, να συναντήσουν εμένα και την Khloe. Μόλις μπήκαν στο μαγαζί εκείνος φώναξε “Ω Θεέ μου! Εσύ και οι αδερφές σου. Αυτό είναι”, θυμάται η Κourtney και εξηγεί πως αμέσως μετά ήρθε ο υπεύθυνος casting στο σπίτι τους για φαγητό:“Ενθουσιάστηκε! 'Αυτό πρέπει να το κάνουμε ριάλιτι' είπε και τηλεφώνηε αμέσως στον Ryan Seacrest. Νομίζαμε πως μας ήθελαν για λίγα επεισόδια μιας σεζόν”.

Το πρώτο επεισόδιο βγήκε στον αέρα του E! Το 2007 και σήμερα, σχεδόν 14 χρόνια μετά το ριάλιτι παίζει ακόμα.



"Νομίζω πως όλες μας νιώθουμε φόβο απέναντι στις μεγάλες αλλαγές, όπως όλοι οι άνθρωποι αλλά... είμαι και ενθουσιασμένη. Απλά νιώθω μια πίκρα στη σκέψη ότι δεν θα ξανασυνταθώ με τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες, τους οποίους έβλεπα κάθε μέρα για 13 χρόνια", λέει η Kourtney συγκινημένη όπως και οι αδερφές της που δεν προσπάθησαν να κρύψουν τα δάκρυά τους...

Μια ολόκληρη ζωή μοιράστηκαν με εκατομμύρια τηλεθεατές. Ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν, χώρισαν, έκαναν παιδιά, τσακώθηκαν, τα ξαναβρήκαν, πλούτισαν, άλλαξαν ζωές και χαρακτήρες πάντα μπροστά στις κάμερες. Εξαντλητικό!

Τι θα απογίνουν οι Kardashians και οι Jenners άραγε; Θα τα μάθεις όλα στη gallery που ακολουθεί!