Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός στο Emily In Paris (photos)

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός στο Emily In Paris (photos)

Στο Παρίσι για καλό σκοπό ο Έλληνας ηθοποιός και παρουσιαστής.

Την περιμένουμε με απίστευτη ανυπομονησία. Η σειρά που σημείωσε τεράστια επιτυχία έρχεται να μας εντυπωσιάσει για άλλη μια σεζόν. Μόλις ανακοινώθηκε πως τα γυρίσματα της νέας σεζόν του «Emily In Paris» έχουν πάρει το πράσινο φως και ξεκινoύν, οι απανταχού fans της σειράς έσπευσαν να προϊδεάσουν τη συνέχεια.

Ο δημιουργός των σειρών που έγραψαν ιστορία στην αμερικανική τηλεόραση, όπως το «Beverly Hills 90201» και το «Sex and the City», ξέρει πώς να πιάνει τον παλμό της εποχής και να δημιουργεί επιτυχίες. Η πρώτη σεζόν του «Emily In Paris» που προβλήθηκε στο Netflix απέκτησε φανατικό κοινό τόσο για την υπόθεσή της όσο και για τα fashion & stylish trends που δημιούργησε. Η υπόθεση θα μπορούσε να βγαίνει από μυθιστόρημα αλλά και από την ίδια την πραγματικότητα.

Η Emily είναι μια Αμερικανίδα millenial, που φεύγει από το Σικάγο για να εργαστεί και να ανοίξει τα φτερά της στο ρομαντικό Παρίσι. Εκεί όμως την περιμένει μια διαφορετική καθημερινότητα την οποία προσπαθεί να συνηθίσει. Έρωτες, ζηλοφθονίες, φιλίες, πάθη, μόδα, ρομαντισμός... όλα μπορούν να συνυπάρξουν, αρκεί η Emily να εγκλιματιστεί!

Τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει και απ' ότι είδαμε στον λογαριασμό πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού και παρουσιαστή, κρύβει εκπλήξεις. Ο ηθοποιός όπως ο ίδιος ανακοίνωσε μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram, βρέθηκε στο Παρίσι, μαζί με την σχεδιάστρια και ενδυματολόγο της σειράς Patricia Field.


https://www.instagram.com/p/CNswDlqn5zE

Μην ξεχνάς πως η μεγαλύτερη επιτυχία της σειράς οφείλεται στον stylish τρόπο που ντύνεται η Emily, ο οποίος έχει δημιουργήσει ξανά iconic trends σε όλο τον κόσμο. Πίσω από αυτή την fashion mania κρύβεται η Patricia Field, η οποία υπόσχεται φέτος να δημιουργήσει ακόμα πιο σπουδαία iconic look και να μας κάνει να ερωτευθούμε περισσότερο το Παρίσι αλλά και τη μόδα.

Ποιος είναι όμως ο Έλληνας ηθοποιός που βρέθηκε στα γυρίσματα της σειράς και τι ακριβώς κλήθηκε να κάνει; Δες στη gallery που ακολουθεί.