Άγριες Μέλισσες: Πόσα παίρνουν οι πρωταγωνιστές της πιο επιτυχημένης σειράς;

Άγριες Μέλισσες: Πόσα παίρνουν οι πρωταγωνιστές της πιο επιτυχημένης σειράς;

Τα ποσά ζαλίζουν και σίγουρα δεν πάει ο νους σου.

Αν υπάρχει κάτι που οφείλουμε να παραδεχτούμε αυτό είναι η επιτυχία της σειράς εποχής του Αnt1, Άγριες Μέλισσες. Μπορεί γι΄ αυτή τη βδομάδα να κάνουμε μια αποχή λόγω Πάσχα (όσο και αν δεν το θέλουμε), όμως τη Δευτέρα 3 Μαΐου οι αγαπημένες μας Μέλισσες επιστρέφουν και δεν φαντάζεσαι πόσο ανυπομονούμε.

Σήμερα όμως είμαστε εδώ για έναν άλλο λόγο, και αυτός είναι τα ποσά που παίρνουν οι ηθοποιοί της πιο επιτυχημένης σειράς των δύο τελευταίων χρόνων. Η εφημερίδα ON Time αποκάλυψε ποιοι ηθοποιοί παίρνουν τα περισσότερα χρήματα και το κασέ τους αγγίζει ακόμα και τις 12.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ της εφημερίδας οι αμοιβές της πρώτης σεζόν στις Άγριες Μέλισσες ήταν μεταξύ 6.000 με 8.000 ευρώ μηνιαίως για τους πιο έμπειρους ηθοποιούς της σειράς (Λεωνίδα Κακούρη, Κατερίνα Διδασκάλου και Κάτια Δανδουλάκη). Για την Κάτια Δανδουλάκη μάλιστα ου υποδύεται την Ανέτ υπάρχει η φήμη πως ίσως και να ήταν η μοναδική που είχε κλείσει συμφωνία αμοιβής ανά επεισόδιο όπως γινόταν παλιά χωρίς ωστόσο αυτό να επιβεβαιώνεται.

Στη δεύτερη κλίμακα, που κυμαίνεται από 3.000 έως 6.000 ευρώ, βρέθηκαν οι τρεις αδερφές Σταμίρη, Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου και Δανάη Μιχαλάκη, μαζί με τον Γιάννη Στάνκογλου που έκανε τον Θωμά Κυπραίο και τον ταξίαρχο Νέστορα, Παύλο Ορκόπουλο. Στην κατηγορία αυτή την κορυφή πλησίαζαν οι Κίτσου-Στάνκογλου. Στην αμέσως επόμενη κατηγορία οι αμοιβές κυμαίνονταν από 1.500 έως 2.500 ευρώ το μήνα ανάλογα με το πλήθος των σκηνών, ενώ όλο το υπόλοιπο cast αμειβόταν από 600 έως 1.500 ευρώ μηνιαίως.

Η απόλυτη επιτυχία της σειράς χαροποίησε όπως ήταν λογικό τους ιθύνοντες του καναλιού, με αποτέλεσμα εκτός από χαρά για το αποτέλεσμα να φέρνουν και περισσότερα έσοδα για τους πρωταγωνιστές. Οι αυξήσεις κυμάνθηκαν κάπου στο 20% ενώ σε κάποιες περιπτώσεις έφτασαν μέχρι και το 50%.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα κάποιοι να βρεθούν με μηναίο ποσό που άγγιζε ακόμη και τις 12.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες και φήμες οι πιο ευνοημένοι ήταν οι Σταμίραινες, αλλά και οι τρεις Σεβαστοί: Κωνσταντής (Γιάννης Κουκουράκης) Νικηφόρος (Αναστάσης Ροϊλός) και Λάμπρος (Δημήτρης Γκοτσόπουλος).

Η τρίτη σεζόν της σειράς που είναι πλέον σίγουρη σύμφωνα με τα δημοσιεύματα θα έχει πολλές αλλαγές. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας υπάρχει περίπτωση κάποιοι να φτάσουν ακόμη και τις 15,000 ευρώ μηνιαίως. Μένει να μάθουμε ποιοι είναι αυτοί που θα συνεχίσουν σίγουρα και κυρίως αν ο Κωνσταντής θα είναι μέσα σε αυτούς.