Όσκαρ 2021: Η μεγάλη αλλαγή της Margot Robbie - Αποθεωτικά τα tweets

Όσκαρ 2021: Η μεγάλη αλλαγή της Margot Robbie - Αποθεωτικά τα tweets

Πολλές celebrities πέρασαν από το κόκκινο χαλί της 93ης Απονομής των βραβείων της Ακαδημίας, όμως η ηθοποιός έγινε trending topic.

Για άλλη μία χρονιά, αν και με μερικούς μήνες καθυστέρηση, η τελετή για την απονομή των βραβείων Όσκαρ έφτασε. Το κόκκινο χαλί, παρά τις προβλεπόμενες αποστάσεις λόγω της πανδημίας, ήταν πιο λαμπερό από ποτέ και οι εμφανίσεις που είδαμε μάς μετέφεραν για λίγο σε μία διαφορετική εκτός COVID πραγματικότητα.

Όλες οι αγαπημένες μας celebrities με τη βοήθεια του team τους έδωσαν έμφαση σε κάθε σημείο του look τους δημιουργώντας τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και η Margot Robbie.

Η διάσημη ηθοποιός που έχουμε απολαύσει σε πολλές ερμηνείες της ανά τα χρόνια, όπως στις ταινίες Once Upon A Time In Hollywood (2019), Suicide Squad (2016), I, Tonya (2017), εμφανίστηκε στα φετινά βραβεία της Ακαδημίας του Κινηματογράφου τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω της. Γιατί; Γιατί εκτός του ότι είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι, αποκάλυψε και τη μεγάλη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της.

Με τα επιβλητικά χαρακτηριστικά του προσώπου της αναμενόμενα κι αυτό το πολύ ιδιαίτερο look με τις αφέλειες θα της πήγαινε, όμως, το κοινό, μόλις την είδε, βρέθηκε μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή και έκανε τα πιο αποθεωτικά tweets για την αγαπημένη σταρ.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τη νέα εμφάνιση της ηθοποιού αλλά και τα tweets που ενθουσιάστηκαν με το θέαμα.