Όσκαρ 2021: H γυναίκα που ανυπομονούσε να γνωρίσει τον Brad Pitt - Και τα κατάφερε

Όσκαρ 2021: H γυναίκα που ανυπομονούσε να γνωρίσει τον Brad Pitt - Και τα κατάφερε

Δεν μπορούμε να πούμε ότι απορούμε. Λογικά κι εμείς κάπως έτσι θα ήμασταν στη θέση της.

Όταν είσαι ο Brad Pitt, λογικά κάποια πράγματα τα έχεις συνηθίσει. Ο γυναικείος πληθυσμός ανέκαθεν έδειχνε την εκτίμηση και τον θαυμασμό του στον διάσημο ηθοποιό και αυτό δεν ήταν ποτέ μυστικό. Τόσο οι συμμετοχές του στις πιο διάσημες ταινίες του κινηματογράφου όσο και η προσωπική του ζωή τον κατέταξαν στους κορυφαίους του είδους. Μέχρι σήμερα, συγκινεί γενιές γυναικών και δεν είναι να απορείς. Ο Brad θα έλεγε κανείς ότι όσο μεγαλώνει τόσο πιο ωραίος και γοητευτικός γίνεται.

Κατά τη διάρκεια των φετινών βραβείων Όσκαρ, έγινε κάτι που σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητο. Ο Brad Pitt εμφανίστηκε για να απονέμει το βραβείο για τον Β’ Γυναικείο Ρόλο που κατέκτησε η εξαιρετική ηθοποιός της ταινίας Minari, Yuh-Jung Young. Την ώρα, λοιπόν, που όλοι περίμεναν την ομιλία της, όπως είθισται με τους νικητές των βραβείων, εκείνη είπε μία ατάκα, αποκαλύπτοντας τα συναισθήματά της για τον ηθοποιό.




«Κύριε Brad Pitt, επιτέλους, χαίρομαι που σας γνωρίζω»
, του είπε, πριν σημειώσει το γεγονός ότι πολλοί είπαν λάθος το όνομά της αλλά και πριν ευχαριστήσει τους συμπρωταγωνιστές της στην ταινία.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις το σχετικό tweet που θα σε κάνει να ξεκαρδιστείς.

Υ.Γ. Μάλλον κάπως έτσι θα ήμασταν κι εμείς αν γνωρίζαμε τον Brad Pitt.