Όσκαρ 2021: Η επική γκάφα του Brad Pitt και το τρολάρισμα στο Twitter

Όσκαρ 2021: Η επική γκάφα του Brad Pitt και το τρολάρισμα στο Twitter

Ο κόσμος αμέσως κατάλαβε το λάθος του ηθοποιού και δεν το άφησε ασχολίαστο.

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο ξενύχτησαν το βράδυ που μας πέρασε για να απολαύσουν την τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ. Το κόκκινο χαλί, αν και διαφορετικό από άλλες χρονιές λόγω της πανδημίας, είδε όλα τα μεγάλα ονόματα να το διασχίζουν και να μας βάζουν σιγά-σιγά στο κλίμα για τις επόμενες ώρες.

Τις απονομές των χρυσών αγαλματιδίων ανέλαβαν άλλοι μεγάλοι καλλιτέχνες της εκάστοτε κατηγορίας και προηγούμενοι νικητές. Ο αγαπημένος μας Brad Pitt, για παράδειγμα, ανέλαβε την κατηγορία του Β’ Γυναικείου Ρόλου και η Yuh-Jung Young εξέφρασε το πόσο ήθελε να γνωρίσει τον διάσημο σταρ στον ευχαριστήριο λόγο της.

Πριν γίνει αυτό, όμως, ο Brad διάβασε τις υποψήφιες στην εν λόγω κατηγορία και, όταν ήρθε η σειρά της Maria Bakalova -ηθοποιού του The Father- αρχικά ακούστηκε μία μικρή παύση και έπειτα πρόφερε το όνομά της λάθος.

Ο κόσμος γρήγορα εντόπισε το τι ακριβώς συνέβη και η συνέχεια ήταν κάτι μάλλον αναμενόμενο. Το κοινό απευθύνθηκε στο Twitter και το τρολάρισμά του δεν είχε προηγούμενο.




Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις μερικά από τα απίστευτα tweets που ακολούθησαν.