Survivor: Το πρώτο επεισόδιο μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά δίχασε το Twitter (photos)

Survivor: Το πρώτο επεισόδιο μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά δίχασε το Twitter (photos)

Πώς ήταν το Survivor χωρίς την παρουσία του Αλέξη Παππά.

Μπορεί ο Αλέξης Παππάς να ήταν εκείνος που αποχώρησε την περασμένη Τετάρτη από το Survivor, όμως μόλις χθες βράδυ (25/4/2021) είχαμε την ευκαιρία να δούμε πώς αντέδρασαν οι συμπαίκτες του στο παιχνίδι.

Εννοείται πως ο Τριαντάφυλλος έκανε «μνημόσυνο» για την άδικη κατά εκείνον αποχώρηση του φίλου του και εννοείται πως τα δάκρυα και το show του Ντάφι έφτασαν σε άλλο επίπεδο.

Αυτό που δεν περιμέναμε φυσικά, ήταν την αντίδραση που είχε το Twitter.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.



Ο Αλέξης Παππάς είναι ήδη στην Ελλάδα και τις πρώτες του δηλώσεις θα τις κάνει στην Ιωάννα Μαλέσκου και το Love It.
Μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής (25-04) μάθαμε πως ο Παππάς δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το αν θα κινηθεί νομικά κατά της παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης:

« Ο Αλέξης θα κάτσει να τα δει όλα αυτά, σήμερα, αύριο. Μου είπε ότι θέλει να ηρεμήσει και ότι από αύριο θα ενημερωθεί και από τον δικηγόρο του για το τι έχει ειπωθεί. Γιατί έχουν ακουστεί πολύ χοντρά πράγματα κι ένας παίκτης που αυτόν τον ρόλο τον παίρνει και πολύ πιο σοβαρά μπορεί κάλλιστα να κινηθεί, όπως ο ίδιος νομίζει ανεξάρτητα αν αυτό είναι καλό ή κακό», τονίστηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Την ίδια στιγμή, στον Άγιο Δομίνικο, στήθηκε γλέντι από την πλειοψηφία των παικτών με την αντίδραση του James Καφεντζή και το Ηλία Μπόγδανου να ξεχωρίζουν.

Ηλίας και James ήταν άλλωστε οι δύο άνθρωποι που ο Παππάς κυνήγησε περισσότερο μέσα στο Survivor. Πάντως, αυτό που φαίνεται να γύρισε... την μπιφτέκα, ήταν το Twitter.

Ο κόσμος που τόσο πανηγύρισε μετά την αποχώρηση του Παππά άλλαξε γνώμη.

Δες παρακάτω τι εννοούμε.