Η Rita Wilson καταγγέλλει: «Προσπαθούσε να βρει έναν τρόπο να με καταστρέψει»

Η Rita Wilson καταγγέλλει: «Προσπαθούσε να βρει έναν τρόπο να με καταστρέψει»

Σε ποιον αναφέρεται και τι συνέβη με την ελληνικής καταγωγής Χολιγουντιανή star;

Η πασίγνωστη Ελληνικής καταγωγής ηθοποιός ισχυρίζεται κάτι που έχει κάνει αίσθηση στον κόσμο του θεάτρου και του κινηματογράφου. Η Rita Wilson αποκάλυψε πως ο παραγωγός Scott Rudin «προσπαθούσε να βρει έναν τρόπο να την καταστρέψει» μετά την είδηση ότι η ηθοποιός είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού.

«Είναι το είδος του ατόμου που κάνει κάποιον να νιώθει άχρηστος, ανεκτίμητος και αντικαταστάσιμος», είπε η ηθοποιός για τον Scott Rudin.

Η σύζυγος του Tom Hanks αποκάλυψε τη δική της, προσωπική, εμπειρία όσον αφορά τη συνεργασία της με τον παραγωγό. Το 2015, η Wilson δούλευε με τον Rudin στο έργο του Broadway με τίτλο «Fish in the Dark», όταν έμαθε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

Τώρα, σε μια ιστορία που δημοσιεύτηκε το Σάββατο στους The New York Times, η Wilson θυμήθηκε την αντίδραση του παραγωγού, όταν του ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα. Η Wilson είπε στους Times ότι αφού o Rudin έμαθε για τη διάγνωσή της, «παραπονέθηκε για την άδεια που θα χρειαζόταν η ηθοποιός και ζήτησε να δει τα ιατρικά της αρχεία, ενώ η Anna Shapiro, η διευθύντρια, αναστατώθηκε επειδή έπρεπε να βρει αντικαταστάτρια».

Λίγες ημέρες αργότερα, λίγο πριν ξεκινήσει πάλι η παράσταση, η ηθοποιός έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον πράκτορά της, λέγοντας ότι ο χειρουργός της έπρεπε να καλέσει την ασφαλιστική της εταιρία αμέσως, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Rudin. «Όλο αυτό το περιστατικό με πονάει πολύ ακόμα», είπε η Rita Wilson η οποία ισχυρίστηκε ότι οι ενέργειες του παραγωγού προορίζονταν να την τρομάξουν και να τη φοβίσουν.

«Ένιωσα ότι προσπαθούσε να βρει έναν τρόπο να με απολύσει νόμιμα», είπε η ηθοποιός στους Times. «Είναι το είδος του ατόμου που κάνει κάποιον να νιώθει άχρηστο, ανεκτίμητο και αντικαταστάσιμο».

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, o Rudin ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί από τις κινηματογραφικές παραγωγές εν μέσω των ισχυρισμών για κακοποίηση.