MasterChef 5: Ο Παύλος είναι υποψήφιος προς αποχώρηση αλλά ένα σχόλιο τρέλανε το Instagram

MasterChef 5: Ο Παύλος είναι υποψήφιος προς αποχώρηση αλλά ένα σχόλιο τρέλανε το Instagram

MasterChef 5: Ποιοι πρώην παίκτες του MasterChef 5 σχολιάζουν στο Instagram.

To Σάββατο δεν είχαμε αποχώρηση στο MasterChef 5, μιας και το πρόγραμμα του Star άλλαξε με βάση το Πάσχα και έτσι το ριάλιτι μαγειρικής θα προβληθεί σήμερα και αύριο, Μεγάλη Τρίτη μόνο και έπειτα πάλι μετά το Πάσχα, την ερχόμενη δηλαδή Τετάρτη και Πέμπτη.

Στην πρόσφατη δοκιμασία ασυλίας με τα τηγανιτά αυγά νικητής ήταν ο Τζιοβάνι Σκαράτζι ενώ ο Παύλος Χάππιλος, για κλάσματα του δευτερολέπτου έγινε ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, σώζοντας ουσιαστικά τη Λία.

Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά βαριά για τον Παναγιώτη Τζαμαλή και τον Παύλο, καθώς οι δύο φίλοι, που μαγείρεψαν για πρώτη φορά σε ομαδική μαζί, είναι πιθανό να βρεθούν αντίπαλοι ή απλά το τρέιλερ του Star προσπάθησε με ωραίο τρόπο να μας μπερδέψει.



Το πιάτο, που καλούνται να αντιγράψουν οι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση (ο πρώτος είναι σίγουρα ο Παύλος), κρύβει σχεδόν όλη την Ελλάδα και είναι εμπνευσμένο από έναν chef διακεκριμένο για την αγάπη του στις πρώτες ύλες, τη στήριξή του στους Έλληνες μικροπαραγωγούς, λάτρη της παράδοσης και άξιο εκφραστή της Ελληνικής κουζίνας, τον Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο.

«Ένα άδοξο τέλος» ακούγεται στο τρέιλερ, ενώ οι εικόνες που προβάλλονται δείχνουν πως ο παίκτης που θα αποχωρήσει σήμερα, δεν θα προλάβει καν να βγάλει ολοκληρωμένο πιάτο.

«Είναι απογοητευτικό και με στενοχωρεί και πάρα πολύ», ακούγεται να λέει ο guest σεφ Χαραλαμπόπουλος.

Ποια σχόλια έγιναν όμως στον επίσημο λογαριασμό του MasterChef 5 και τι προδίδουν τα spoilers- δες την παρακάτω gallery.