Σε αυτό το βίντεο δεν είμαστε σίγουρες αν βλέπουμε τη Beyoncé ή τη Blue Ivy Carter

Σε αυτό το βίντεο δεν είμαστε σίγουρες αν βλέπουμε τη Beyoncé ή τη Blue Ivy Carter

Η ομοιότητα είναι απίστευτη.

Χρόνια πριν γίνει music icon, η Beyonce ήταν απλώς μια ανέμελη νεαρή κοπέλα που έπαιζε με τους φίλους και την οικογένειά της. Η σούπερ σταρ, έδωσε στους θαυμαστές μια ματιά στη ζωή της ως κοριτσάκι σε μια νέα διαφήμιση του Ivy Park και της Adidas, με βίντεο παιδικής ηλικίας να χορεύει στο σαλόνι της και στη σκηνή.

Η διαφήμιση ξεκινά με πλάνα από μια νεαρή Beyonce που παίζει έξω με τους φίλους της, πριν φωνάξει σε μια μέλισσα. «Άσε τις μέλισσες ήσυχες», ακούγεται μια φωνή πίσω από την κάμερα. Τη βλέπουμε να κάνει πράγματα που οι περισσότεροι κάναμε ως παιδιά, και αν και μπορεί να της έμελλε να γίνει σούπερ σταρ, η Beyonce ήταν όπως κάθε άλλη νεαρή κοπέλα. Το περίεργο είναι πως όσο την κοιτάζουμε αναρωτιόμαστε πραγματικά, αυτή είναι η Bey ή η Blue Ivy Carter;

Είτε έπαιζε με τους φίλους της ή χορεύοντας στο σαλόνι, η Beyonce έμοιαζε με οποιοδήποτε άλλο ανέμελο παιδί. Ωστόσο, το ταλέντο της ως νεαρό κορίτσι ήταν αναμφισβήτητο. Εκτός από τον χρόνο που έπαιζε, το βίντεο περιλάμβανε πλάνα της Beyonce να παίζει στη σκηνή και να της απονέμεται ένα τρόπαιο που αναγνωρίζει τα μουσικά της ταλέντα.

Όλη η εξάσκηση που η Beyonce έκανε ως παιδί σίγουρα απέδωσε, με το πιο πρόσφατο βίντεο της star να τρελαίνει το κοινό να εμφανίζεται επίσης στη διαφήμιση. Εκτός από τα μουσικά ταλέντα, η Beyonce έκανε επίσης επιτυχία στη μόδα με τη σειρά ενδυμάτων της, Ivy Park.

Η ομοιότητα με την 9χρονη κόρη της Blue Ivy Carter είναι πραγματικά τρομερή, σε σημείο που δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ποια είναι ποια.