Άγριες Μέλισσες: Ο εισαγγελέας Γραμματικός πεθαίνει και το Twitter είναι έξαλλο

Άγριες Μέλισσες: Ο εισαγγελέας Γραμματικός πεθαίνει και το Twitter είναι έξαλλο

Δεν μπορεί να ακούσαμε κάτι τέτοιο.

Υπό κανονικές συνθήκες εχθές το βράδυ, Μεγάλη Δευτέρα θα βλέπαμε Άγριες Μέλισσες και σήμερα θα ετοιμαζόμασταν να παρακολουθήσουμε το δεύτερο επεισόδιο της εβδομάδας. Όμως η αγαπημένη μας σειρά κάνει ένα μικρό διάλειμμα αυτή την εβδομάδα λόγω Πάσχα και δεν προβάλλονται νέα επεισόδια. Παρ’ όλα αυτά, τα spoilers και οι ανατροπές δεν σταματούν να γνωστοποιούνται και σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε αυτό που ακούσαμε εχθές.

Θέλουμε να είσαι ήρεμη και χαλαρή, γιατί όπως διάβασες και στον τίτλο μιλάμε για ολική ανατροπή. Ο Αλέξης Γραμματικός έγινε ένας από τους αγαπημένους μας χαρακτήρες στη δεύτερη σεζόν των Άγριων Μελισσών, και τον λατρέψαμε ακόμη περισσότερο μόλις συνειδητοποιήσαμε ότι δεν θέλει σε καμία περίπτωση να καλύψει τον Δούκα.

Απέναντι στην Πηνελόπη ήταν κύριος ακόμη και όταν έμαθε για τον έρωτά της με τον Μελέτη και ακόμη και μετά την απιστία, της έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία και αυτό γιατί ήταν πεπεισμένος πως το παιδί που κυοφορούσε ήταν δικό του. Τον είδαμε να λυγίζει και να κλαίει με λυγμούς στον ξαφνικό θάνατο του πατέρα του, αλλά και να γυρίζει την Πηνελόπη κύριος πίσω στο πατρικό της μετά τον χωρισμό τους.

Ο Σπύρος Σταμούλης είναι ο πιο αγαπημένος μας ήρωας στο Διαφάνι (μετά τον Γιάννη Κουκουράκη φυσικά) και μια κατραπακιά τη νιώσαμε ακούγοντας σήμερα το spoiler του Γιάννη Πουλόπουλου στο «Ευτυχείτε».

Ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου αναφέρθηκε σε τρεις κηδείες που θα μας συνταράξουν και μέσα σε αυτές βρίσκεται και ο Αλέξης Γραμματικός. Μόλις αυτό έγινε γνωστό το Twitter έγινε έξαλλο και η αλήθεια είναι πως δεν το αδικούμε αφού νιώσαμε ακριβώς το ίδιο. Στην προσπάθεια να ανακαλύψει τον δολοφόνο του Θέμελη και αφού έχουν εμπλακεί μέσα σε αυτό και οι Άβαντες που έχουν προσεγγίσει τον Μελέτη, μια παγίδα θα στηθεί στον εισαγγελέα της καρδιάς μας και αυτή δυστυχώς θα αποβεί μοιραία.

Μέχρι στιγμής δηλαδή έχουμε αβέβαιη συμμετοχή Κωνσταντή στον τρίτο κύκλο και σίγουρη απουσία του Αλέξη Γραμματικού. Και αναρωτιόμαστε πως θα βγει η εβδομάδα με αυτά που μαθαίνουμε.