Γενέθλια για τον γιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή: Η αδημοσίευτη φωτό από το μαιευτήριο

Γενέθλια για τον γιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή: Η αδημοσίευτη φωτό από το μαιευτήριο

Χαράς ευαγγέλια για την Τσιμτσιλή.

H Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μια δοτική και τρυφερή μαμά. Η παρουσιάστρια απέκτησε πρώτα την κόρη της Νάγια, μετά την κόρη της Μαίρη και πριν τρία χρόνια ακριβώς ήρθε στη ζωή της Σταματίνας ο γιος της.

Καρπός του έρωτα και γάμου της με τον δικηγόρο Θέμη Σοφό, Ιωάννης Εφραίμ, ολοκλήρωσε την ευτυχία της παρουσιάστριας, η οποία κάθε χρόνο ανήμερα στα γενέθλια του μικρού της γιου, μας δείχνει μια αδημοσίευτη φωτογραφία με τον μικρό της πρίγκιπας όπως τον αποκαλεί.

«Σαν σήμερα τρία χρόνια πριν .... Χρόνια πολλά πρίγκηπα μας! #threeyearolds #babyboy», έγραψε η παρουσιάστρια και μοιράστηκε μια αδημοσίευτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο αγκαλιά με τον τότε νεογέννητο γιο της.

Και η περσινή ευχή της Τσιμτσιλή είχε συνοδευτεί με μια φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο της γράφοντας:

«Σαν τώρα θυμάμαι αυτό το πρωινό. Ο μικρούλης μας αποφάσισε ότι ήρθε η στιγμή να τον γνωρίσουμε. Από την πρώτη ημέρα ήρθε και άλλαξε την ζωή μας ολοκληρώνοντας την οικογένεια μας! Μέσα στην καραντίνα αυτό που συνειδητοποιήσαμε είναι ότι τα αυτονόητα έχουν τη μεγαλύτερη αξία. Το χάδι του παιδιού μας, η αγκαλιά του συντρόφου μας, μια όμορφη κι τρυφερή κουβέντα και φυσικά η υγεία μας. Να είναι καλά τα παιδιά όλου του κόσμου. Χρόνια πολλά πρίγκηπα μας».

Η Σταματίνα δεν παρέλειψε μάλιστα να μιλήσει όπως κάνει πάντα για τα γενέθλια του Γιάννη της και στον αέρα της εκπομπής της: