Έλλη Κοκκίνου: Αυτοσαρκάζεται με το εμβόλιο του κορονοϊού

Έλλη Κοκκίνου: Αυτοσαρκάζεται με το εμβόλιο του κορονοϊού

Το story που έκανε μπορεί και να σε κάνει να ταυτιστείς.

Τι και αν έχει περάσει ένας χρόνος και κάτι μήνες από τότε που ο Covid-19 έφτασε και στη χώρα μας; Η κατάσταση με την πανδημία εξακολουθεί να είναι κρίσιμη σε πολλές γωνιές του πλανήτη, με την Ελλάδα να μην αποτελεί εξαίρεση σε αυτό. Ο εμβολιασμός έχει ξεκινήσει εδώ και περίπου τέσσερις μήνες, με ένα μέρος του πληθυσμού να έχει ήδη εμβολιαστεί.

Αυτό το Πάσχα θα είναι επίσης διαφορετικό, αφού από σήμερα ανοίγει και η πλατφόρμα για τους πολίτες 30-39 και 40-44. Το εμβόλιο είναι μία λύση αντιμετώπισης της πανδημίας, όμως η λύση αυτή βρίσκει αρκετούς πολίτες αντίθετους.

Η Έλλη Κοκκίνου πάντως δεν είναι μία από αυτούς, αφού και μήνυμα για τον εμβολιασμό της ήρθε, και έκλεισε τα ραντεβού της, και μας έδειξε το αποτέλεσμα της διαδικασίας σε story στο Instagram account της. Η όμορφη τραγουδίστρια, ανέβασε ένα screenshot με τα δύο ραντεβού της, για την πρώτη και τη δεύτερη δόση του εμβολίου, μαζί με ένα caption που συνόδευε την ανάρτησή της.

«Έφτασε η ώρα μου», έγραφε η Έλλη στο story που ανέβασε στο account της πριν από 9 ώρες, και δεν θα σου το κρύψουμε ταυτιστήκαμε κάπως, γιατί έχει φτάσει και η δική μας ώρα.

Δες το story που έκανε στη gallery παρακάτω.