O Kanye West πούλησε τα φορεμένα παπούτσια του για 1.800.000 δολάρια!

Κατερίνα Ιωακείμ
O Kanye West πούλησε τα φορεμένα παπούτσια του για 1.800.000 δολάρια!

Απίστευτο ρεκόρ για τα Nike Air Yeezy 1 που φορούσε στο stage των Grammys το 2008 - Έχει το άγγιγμα του Μίδα; 

Είναι κάποιοι άνθρωποι που ό τι πιάσουν το χέρια τους γίνεται χρυσός! Ο Kanye West κατάφερε μόλις να πουλήσει τα Nike Air Yeezy 1 παπούτσια του έναντι 1.800.000 δολαρίων, ποσό που εντυπωσίασε ακόμα και τον διάσημο Οίκο δημοπρασιών Sotheby's.

Τα διάσημα sneakers τα είδαμε πρώτη φορά στη σκηνή των Grammy Awards το 2008 όταν ο Kayne West ξεσήκωσε τους διάσημους παρευρισκομένους ερμηνεύοντας το "Hey Mama" και το "Stronger", αλλά ούτε ο ίδιος δεν περίμενε ότι θα πετύχει το αστονομικό αυτό ποσό στη δημοπρασία.



Πρόκειται επισήμως πια για παγκόσμιο ρεκόρ πώλησης παπουτσιών ενώ είναι το πρώτο ζευγάρι sneakers το οποίο πουλήθηκε για περισσότερο από 1.000.000 δολάρια. Το προηγούμενο ρεκόρ ανήκε στα Nike Air Jordan 1s που είχε φορέσει το 1985 ο σπουδαίος Michael Jordan σε αγώνα μπάσκετ στην Ιταλία και πουλήθηκε πέρυσι έναντι 615.000 δολαρίων!

Σύμφωνα με τον Sotheby's τα used παπούτσια του Kanye West, τα οποία είναι ένα σχεδιαστικό "πάντρεμμα" της Nike και της Yezzy κουλτούρας, τα αγόρασε marketplace εταιρεία, επομένως θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως θα τα δούμε σύντομα στην αγορά ή σε μια νέα δημοπρασία. Ξεκινήστε οικονομίες!