Kourtney Kardashian:Η άγνωστη πρόταση γάμου και η απάντησή της

Kourtney Kardashian:Η άγνωστη πρόταση γάμου και η απάντησή της

Η hot photo με τον σύντροφό της ξεπέρασε τα 4 εκ. likes σε λιγότερο από 12 ώρες.

Αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να πούμε με σιγουριά για την Kourtney Kardashian μετά από πολύ καιρό, αυτό είναι πως διανύει μια από τις πιο όμορφες και ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή της. Η σχέση της με τον Travis Barker μετράει κάποιους μήνες τώρα και όπως βλέπουμε μέσα από τα social media και των δύο περνούν πολύ καλά μαζί.

Μάλιστα τα τελευταία εικοσιτετράωρα κάνουν μαζί διακοπές, με την Kourtney να ανεβάζει στο Instagram account της, μια φωτογραφία της, αρκετά hot, η οποία όμως αποδεικνύει και τον έρωτά τους. Να σου θυμίσουμε πως οι δυο τους είναι πολλά χρόνια φίλοι, και πλέον είπαν να πάνε ένα βήμα παραπάνω τη σχέση αυτή.

Υπάρχουν μάλιστα και φήμες για γάμο από τη πλευρά του Travis, όμως η Kourtney δεν σκέφτεται τον γάμο, τουλάχιστον όχι ακόμη.

«Η Kourtney είναι πιο ερωτευμένη από ποτέ και όλοι το βλέπουν», είπε μια πηγή. «Εκείνη και ο Travis έχουν τρομερή χημεία. Τη λατρεύει. Είναι τόσο ευγενικός, που ξεφεύγει από το κλασικό είδος του άντρα και είναι ένας πολύ καλός μπαμπάς», συνέχισε η πηγή. «Είναι υπέροχος με τα παιδιά της και εκείνη είναι υπέροχη με τα παιδιά του. Έχει δημιουργήσει έναν δεσμό με τα χρόνια με την κόρη του, αλλά είναι ωραίο γιατί όλοι γνώριζαν ο ένας τον άλλο πριν αρχίσουν να βγαίνουν».

Με ένα τόσο απίστευτο δέσιμο, δεν είναι σοκ που ο Travis θέλει να κάνει την Kourtney σύζυγό του. Αλλά, σύμφωνα με την πηγή οι ανησυχίες για την αναστάτωση του πρώην της την εμποδίζουν να μην το σκεφτούν. «Θα ήθελε να παντρευτούν, αλλά δεν είναι κάτι που εκείνη σκέφτεται αυτή τη στιγμή», τόνισε η πηγή.

Όπως ανέφερε προηγουμένως το HollywoodLife, ο Scott ανησυχεί ότι η νέα σχέση της Kourtney με τον Travis θα μπορούσε να τον κάνει «να χάσει τη θέση του μέσα στην οικογένεια».

Για να δούμε όμως, αυτό θα δεσμεύει για πάντα την Kourtney ή θα μπορέσει κάποια στιγμή να φτιάξει τη ζωή της όπως εκείνη θέλει. Στη gallery παρακάτω θα δεις και τη φωτογραφία που ανέβασε με τον αγαπημένο της και ξεπέρασε τα 4 εκατομμύρια likes σε λιγότερο από 12 ώρες.