Έρρικα Πρεζεράκου: Η νέα αποκάλυψη για το χέρι της και την ανιψιά της (video)

Έρρικα Πρεζεράκου: Η νέα αποκάλυψη για το χέρι της και την ανιψιά της (video)

Mια εξομολόγηση καρδιάς έκανε η Έρρικα Πρεζεράκου.

Ο τελευταίος χρόνος ήταν πολύ δύσκολος για την Έρρικα Πρεζεράκου, την πρώτη νικήτρια ever του Dancing with the Stars στην Ελλάδα.

Ένα αναπάντεχο ατύχημα με σκάφος με τον τότε σύντροφό της, είχε σαν αποτέλεσμα η Έρρικα να χάσει ένα δάχτυλό της και η σημερινή της εμφάνιση στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα ήταν μια ευκαιρία για την πρώην πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ να κάνει μια ακόμα αποκάλυψη.

Η Πρεζεράκου είχε ξαναπεί πως το χέρι της δεν είναι ακόμα λειτουργικό αλλά σήμερα παραδέχτηκε τον αγώνα που δίνει καθημερινά.
Όπως εξήγησε η πρωταθλήτρια πρέπει να κάνει καθημερινά δύο και τρεις ώρες φυσιοθεραπείας ενώ παραδέχτηκε πως έχει λυγίσει.

«Εννοείται πως υπήρξαν και υπάρχουν μέρες που λυγίζω, που με παίρνει η αδερφή μου και μου λέει πως το παιδί μπήκε στην εντατική, κλαίω, απλά στο τέλος της μέρας στρέφω την προσοχή μου στο ότι πρέπει να ενδυναμώσω την πίστη μου. Σε ό,τι αφορά το χέρι μου, ξέρω ότι αυτή η διαδικασία με τις 2 και 3 ώρες φυσιοθεραπείας έχει μέλλον ακόμα και ξέρω ότι θα μπορούσα να κάνω άλλα πράγματα στη ζωή μου εκείνες τις ώρες. Όμως, το σώμα μου μου λέει πως με χρειάζεται γιατί δεν έχουμε κάποιον άλλον, εμάς έχουμε. Το σώμα μου, μου θυμίζει πως όταν έκανα πρωταθλητισμό για να κάνω ένα μεγάλο άλμα, έτσι και τώρα».



Όσο για την υγεία της ανιψιάς της Αναστασίας που βρίσκεται στο εξωτερικό τους τελευταίους επτά μήνες, η Πρεζεράκου μίλησε και αποκάλυψε τα εξής: