Η Δούκισσα Νομικού ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ έτσι όπως δεν την έχεις ξαναδεί

Η Δούκισσα Νομικού ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ έτσι όπως δεν την έχεις ξαναδεί

Μακιγιάζ-φυσική ομορφιά σημειώσατε διπλό.

Το ότι η Δούκισσα Νομικού είναι μία πάρα πολύ όμορφη γυναίκα είναι κάτι που όλοι γνωρίζουμε. Μπορεί τα τελευταία τρία χρόνια να την είχαμε χάσει από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες και να τη βλέπαμε σπάνια στα social media, έχει κάνει όμως δυναμικό comeback και αυτό πολύ μας αρέσει.

Κάθε της post στο Instagram συγκεντρώνει άπειρα likes και αυτό μπορείς να το επιβεβαιώσεις εύκολα μόνη σου. Η μία επαγγελματική της επιτυχία διαδέχεται την άλλη και δεν χορταίνουμε να την κοιτάζουμε στο Instagram.

To σημερινό της post δε, σχολιάστηκε λίγο παραπάνω αφού την είδαμε πριν από λίγες ώρες στα stories της στο Instagram account της να ποζάρει εντελώς αμακιγιάριστη. Δεν είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε κάπως έτσι, να ποζάρει δηλαδή χωρίς καθόλου make up, όμως ήταν πραγματικά μια κούκλα.

Μπορεί το make up να κάνει τα δικά του μαγικά σε μία γυναίκα, όμως οφείλουμε να παραδεχτούμε πως η φυσική ομορφιά πάντα κερδίζει έξτρα πόντους. Και η Δούκισσα Νομικού μας απέδειξε αυτό ακριβώς με το story της σήμερα.

Την έχουμε δει ουκ ολίγες φορές περιποιημένη και φτιαγμένη κι έχουμε μείνει άφωνες, όμως και το φυσικό της look δεν μπορούμε να μην το σχολιάσουμε.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery παρακάτω και θα καταλάβεις.