Σε πόλεμο οι γονείς της Britney Spears: Το νέο επεισόδιο στη διαμάχη (photos)

Σε πόλεμο οι γονείς της Britney Spears: Το νέο επεισόδιο στη διαμάχη (photos)

Ο πόλεμος για την περιουσία της Britney καλά κραττεί.

Το δικαστικό και οικογενειακό σίριαλ με την κηδεμονία και την περιουσία της Britney Spears συνεχίζεται με μια αναπάντεχη τροπή.

Αυτή τη φορά, ο Jamie και η Lynne Spears έχουν έναν ανοιχτό πόλεμο, μιας και ο πατέρας της τραγουδίστριας την κατηγορεί πως είναι εκείνη που εξέθεσε τα προσωπικά στοιχεία της κόρης τους στον κόσμο, προκαλώντας ένα μεγάλο τραύμα για να τους δικούς της εμπορικούς σκοπούς.

Ο πατέρας της Spears κινήθηκε νομικά κατά της πρώην συζύγου του μιας και με το βιβλίο που εξέδωσε δημιουργεί πόνο και τραύμα στην ήδη κλονισμένη υγεία της κόρης τους.

Ο πατέρας της Spears θυμήθηκε στις 26 Απριλίου του 2021 το βιβλίο της πρώην του από το 2008, με τίτλο Through the Storm αλλά η μαμά της Spears πέρασε στην αντεπίθεση κατηγορώντας τον πρώην σύζυγό της πως θυμάται παλιές ιστορίες επειδή η ίδια θέλει επιτέλους την δικαίωση της κόρης της και την ελευθερία της Britney από την κηδεμονία του πατέρα της.

Τον Ιούλιο του 2020, η Lynne ήταν εκείνη που ζήτησε να έχει γνώμη σε όλες τις αποφάσεις που λαμβάνονται για τα οικονομικά της Spears.



Και μπορεί τον Ιούλιο το αίτημα της Spears να μην εισακούστηκε όμως μέσα στον μήνα που διανύουμε η μαμά της Britney κινήθηκε κατά της νομικής φίρμας που εκπροσωπεί τον πρώην σύζυγό της, μετά από ένα φόρο που απαίτησε η εκπρόσωπος του πρώην της ύψους 890.000 δολαρίων. Η μαμά της Britney είχε ζητήσει να επιδιορθωθούν ζημιές που είχαν γίνει στο σπίτι της κόρης της ύψους 224.000 δολαρίων, κάτι που δεν έγινε.

Πώς είναι όμως η τραγουδίστρια;