MasterChef: Ποιος κέρδισε σήμερα την δύσκολη δοκιμασία

Sabine Camhi
MasterChef: Ποιος κέρδισε σήμερα την δύσκολη δοκιμασία

Αντιμέτωποι με διλήμματα ήταν οι παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής μόλις μπήκαν στην κουζίνα! 

Μετά την αποχώρηση της Λίας στο χθεσινό επεισόδιο, έχουν μείνει 10 παίκτες, οι οποίοι είναι ένα βήμα πιο κοντά στο έπαθλο, τον τίτλο και τα 50,000 ευρώ. Στο σημερινό επεισόδιο έχουμε την δοκιμασία για το mystery box και το τεστ δημιουργικότητας.

Αρχικά οι 10 καλύτεροι του φετινού MasterChef έπρεπε να επιλέξουν ή το μαύρο ή το κόκκινο κουτί. Οι κριτές ανακοίνωσαν στους επίδοξους σεφ στη συνέχεια πως ανοίγοντας τα διαφορετικού χρώματος κουτιά του "Mystery Box" θα βρίσκουν μικρότερα κουτιά μέσα, αλλά και διάφορα υλικά. Παράλληλα, καθώς προχωρούν θα χάνουν μερικά λεπτά από τον συνολικό χρόνο που έχουν για να μαγειρέψουν.

Μόνο ο Παύλος, η Μαρίνα και ο Ιωάννης επέλεξαν το μαύρο κουτί ενώ οι υπόλοιποι το κόκκινο. Οι περισσότεροι παίκτες είχαν 45 λεπτά για να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους. Η Μαρίνα και ο Παύλος είχαν 40 λεπτά, 35 λεπτά είχε ο Ιωάννης και η Μαργαρίτα, ενώ ο Παναγιώτης είχε 30 λεπτά.

Μετά την δοκιμασία, οι chef κριτές κάλεσαν μπροστά τους Μαργαρίτα, Τζιοβάνι και Μαρίνα. Τελικά, η καλύτερη από τις τρεις προσπάθειες ήταν της Μαρίνας.

Τα πλεονεκτήματα που έχει είναι τα εξής: καλείται να αποφασίσει αν θέλει να πάρει μέρος στο τεστ δημιουργικότητας, και να μοιράσει τα ψάρια στους συμπαίκτες της. Η Μαρίνα αποφάσισε να μην μαγειρέψει και άρα περνάει αυτόματα στους 9 του MasterChef.


https://www.instagram.com/p/COLsI_RKctg

Οι 9 υπόλοιποι παίκτες έχουν στην διάθεσή τους 45 λεπτά για να φτιάξουν ένα νόστιμο και προ πάντων δημιουργικό πιάτο με πρωταγωνιστή το ψάρι που τους έδωσε η Μαρίνα. Οι κριτές δοκίμασαν όλα τα πιάτα και έκριναν πως ο Αλέξανδρος από την άλλη είχε την καλύτερη προσπάθεια. Η Ανούς, ο Τζιοβάνι, και ο Ιωάννης από την άλλη είχαν τις πιο αδύναμες προσπάθειες και αύριο θα μονομαχήσουν στο διαγώνισμα αποχώρησης.