Η Adele φωτογραφίζεται για πρώτη φορά μετά από μήνες και δεν την αναγνωρίζουμε

Η Adele φωτογραφίζεται για πρώτη φορά μετά από μήνες και δεν την αναγνωρίζουμε

Πόσο πιο όμορφη μπορεί να γίνει;

Η έκπληξη του 2020 ήταν μία, και αυτή ήταν η Adele και η δραματική απώλεια κιλών της. Η 32χρονη τραγουδίστρια έχει αλλάξει πολύ από την εικόνα που είχαμε για εκείνη στο μυαλό μας, και πια είναι μία άλλη. Η απόφασή της για την απώλεια των κιλών ξεκίνησε κάπου στα μέσα του 2019 και πέρυσι στα γενέθλιά της είδαμε την αλλαγή της και πάθαμε πλάκα.

Τη φωτογραφία με την τρομερή αλλαγή της ανέβασε η ίδια πέρυσι στο Instagram account της την ημέρα των γενεθλίων της και η αλήθεια είναι πως μείναμε πραγματικά άφωνες. Τελευταία φορά σε δημόσια εμφάνιση την είδαμε τον Οκτώβριο που έγινε για ένα βράδυ οικοδέσποινα του SNL και ήταν πραγματικά μια υπερκαλλονή.

Υπερκαλλονή ήταν βέβαια και στο after party των Oscar όπου και απαθανατίστηκε μετά από μήνες να χορεύει ξέφρενα με τον Drake. Σύμφωνα με αναφορές, η 32χρονη Βρετανή τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε να διασκεδάζει με stars όπως ο νέος νικητής των Oscar Daniel Kaluuya και με τον rapper Drake σε πάρτι. Υπάρχουν επίσης και φωτογραφίες της.


https://www.instagram.com/p/COJi6BVpllm

Στο Instagram μάλιστα κυκλοφορούσε κι ένα βίντεο της Adele, όπως και κάποιες φωτογραφίες της. Στο σημείο αυτό να σου ξεκαθαρίσουμε πως η Adele και ο Drake είναι απλά φίλοι και τίποτα περισσότερο.


https://www.instagram.com/p/COJIK4vJg3J


https://www.instagram.com/p/COJrYZlghO_

Ας εστιάσουμε όμως στην Adele και στο πόσο όμορφη ήταν στο after party όμως.