Jill Biden, Kamala Harris, Meghan και Harry σε κοινή εμφάνιση που θα συζητηθεί

Jill Biden, Kamala Harris, Meghan και Harry σε κοινή εμφάνιση που θα συζητηθεί

Τι συμβαίνει και όλα αυτά τα σημαντικά ονόματα θα εμφανιστούν μαζί;

Η Πρώτη Κυρία Δρ. Jill Biden και η Αντιπρόεδρος Kamala Harris θα εμφανιστούν σε μια εκδήλωση που θα παρουσιάσει η Selena Gomez και απ' ό,τι φαίνεται θα συγκεντρώσει μερικά από τα πιο σημαντικά ονόματα των ΗΠΑ.

Ο Πρόεδρος Joe Biden, μαζί με την Πρώτη Κυρία Δρ. Jill Biden, την Αντιπρόεδρο Kamala Harris, τον Πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle θα εμφανιστούν σε μια πολύ σπουδαία βραδιά για καλό σκοπό. Το «Global Citizen's VAX Live: The Concert to Reunite the World» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 8 Μαΐου, στοχεύει να εμπνεύσει την εμπιστοσύνη των εμβολίων παγκοσμίως και να βοηθήσει στην εξάλειψη του COVID-19.

jillbiden1

Η συμμετοχή όλων των μεγάλων ηγετών και επώνυμων Αμερικανών αποτελεί μέρος της εταιρικής σχέσης του Global Citizen με την πρωτοβουλία «We Can Do This» του Λευκού Οίκου για την αύξηση της εμπιστοσύνης του κοινού απέναντι στα εμβόλια για τον COVID-19, ενισχύοντας παράλληλα βασικά μέτρα πρόληψης, όπως τη χρήση μάσκας και την κοινωνική αποστασιοποίηση. Αλλά δεν είναι οι μόνοι αρχηγοί κρατών που επιθυμούν να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να εμβολιαστούν πλήρως κατά του ιού COVID-19. Ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Emmanuel Macron, ο πρωθυπουργός του Καναδά Justin Trudeau και ο πρωθυπουργός της Κροατίας Andrej Plenković θα εμφανιστούν επίσης στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Το «Global Citizen's VAX Live: The Concert to Reunite the World», το οποίο θα παρουσιάσει η Selena Gomez, θα περιλαμβάνει επίσης εμφανίσεις πολλών celebrities όπως των: Ben Affleck, Chrissy Teigen, David Letterman, Gayle King, Jimmy Kimmel, Nomzamo Mbatha, Olivia Munn και Sean Penn.

selenagomez1

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry θα βρίσκονται εκεί ως Campaign Chairs of VAX Live και θα στείλουν ένα σημαντικό παγκόσμιο μήνυμα για τη διαφάνεια των εμβολίων, βοηθώντας στη διασφάλιση δίκαιης πρόσβασης στον εμβολιασμό σε όλο τον κόσμο. Το ζευγάρι ηγήθηκε επίσης μιας συντονισμένης προσπάθειας σε όλο τον ιδιωτικό τομέα για τη συγκέντρωση κεφαλαίων για το πρόγραμμα ανταλλαγής εμβολίων COVAX.

harry meghan3

Το VAX Live θα περιλαμβάνει επίσης εμφανίσεις των: Jennifer Lopez, H.E.R., J Balvin, Eddie Vedder και Foo Fighters. «Έχω την τιμή να παρουσιάσω αυτή την τόσο σημαντική εκδήλωση», δήλωσε η 28χρονη Selena Gomez. «Αυτή είναι μια ιστορική στιγμή για να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να εμβολιαστούν για τον COVID-19 όταν είναι διαθέσιμο σε κάθε ηλικιακαή βαθμίδα, καλώντας τους παγκόσμιους ηγέτες να μοιράσουν τις δόσεις του εμβολίου δίκαια και να φέρουμε τους ανθρώπους κοντά σε μια νύχτα μουσικής, με έναν τρόπο που δεν έχουμε ξαναδεί», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Στην εκδήλωση, το Global Citizen θα κάνει έκκληση στις φιλανθρωπικές οργανώσεις και τις εταιρείες κοινωνικής ευθύνης να δωρίσουν «δολάρια-για-δόσεις» προκειμένου να εμβολιαστούν οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας σε όλο τον κόσμο.