O James βγήκε υποψήφιος και το Twitter παραμιλάει με το ρεκόρ του (photos)

O James βγήκε υποψήφιος και το Twitter παραμιλάει με το ρεκόρ του (photos)

Ο James βγήκε υποψήφιος και το Twitter είναι έξαλλο.

Ήταν ένα εκρηκτικό συμβούλιο στο Survivor το οποίο μας έδωσε τους τρεις συνυποψήφιους του Κώστα Παπαδόπουλου οι οποίοι έχουν μπει στη διαδικασία αποχώρησης.

Ο Ηλιάς Μπόγδανος που πήρε την ατομική ασυλία ψήφισε τον Γιώργο Ασημακόπουλο, η κάλπη της κόκκινης ομάδας έδειξε τον Τριαντάφυλλο και ο Παύλος Γαλακτερός με τη δική του ατομική ασυλία ψήφισε τον James Καφετζή.

Ο James όπως ήταν φυσικό, κατηγόρησε τον Παύλο πως είχε μαγειρέψει την ψήφο του προτού καν χάσει η ομάδα στο αγώνισμα ασυλίας ενώ δήλωσε ενοχλημένος που ο Γαλακτερός δεν τον έπιασε να τον ενημερώσει πως σκοπεύει να τον ψηφίσει.

Από τη μεριά του, ο Νίκος Μπάρτζης δήλωσε πως άπαξ και φύγει ο φίλος του James, θα πεινάσει όλη η μπλε ομάδα.

Κάπου εκεί πήρε τον λόγο η Μαριαλένα όπου μίλησε ακόμα και για δωροδοκία σε παίκτες εκ μέρους του James και του Νίκου:



«Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι πως θέλω να βάλω τρεις τίτλους, στρατηγική, δωροδοκία και θυματοποίηση! Τα παιδιά ήρθαν κοντά με τους κόκκινους για να έχουν πλάτες μέσα στο παιχνίδι κι όταν έφυγε ο Αλέξης έσπασε η παρέα και εμένα μου έκανε εντύπωση αυτό!
Από εκεί και πέρα έρχεται η δωροδοκία, όπως έγινε με τον Σάκη από την πρώτη εβδομάδα που του έδωσαν μια κούπα ρύζι χωρίς λόγο, για να έχουν σύμμαχο στα συμβούλια ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο και απορώ πως δεν το έχει πει κανείς μέχρι τώρα, αλλά ο Σάκης το γύρισε πίσω και καλά έκανε και στη συνέχεια έρχεται η θυματοποίηση που μπαίνουν μόνοι τους στο περιθώριο χωρίς να τους έχει βάλει κανείς», τόνισε η Μαριαλένα.



Ο Νίκος προσπάθησε πολύ να υποστηρίξει τη δική του γνώμη αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι αποχώρησε κακήν κακώς από το συμβούλιο.

Το Twitter από την αρχή της ανακοίνωσης του ονόματος του James ξεκίνησε να σχολιάζει το άδικο αποτέλεσμα για τον πρίγκιπα όπως τον αποκαλούν.

Τα screenshots από ψήφους έγιναν tweets και όλοι ξεκίνησαν να μιλούν για το ρεκόρ από ψήφους που φαίνεται πως θα κάνει ο James.

Δες τα tweets παρακάτω.