Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το τατουάζ που πρόδωσε πως δεν έχει χωρίσει με τον Snik

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το τατουάζ που πρόδωσε πως δεν έχει χωρίσει με τον Snik

Παρατήρησες το νέο της τατουάζ;

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μία από τις πιο όμορφες παρουσίες της ελληνικής showbiz. Τη γνωρίσαμε μέσα από το Greece’s Next Top Model και τους τελευταίους μήνες την απολαμβάνουμε μέσα από τη συχνότητα του Alpha και την εκπομπή της Pop Up στον ρόλο της παρουσιάστριας.

Τις τελευταίες εβδομάδες το όνομά της παίζει πολύ στο διαδίκτυο, για δύο λόγους. Πρώτον για τον φημολογούμενο χωρισμό της από τον Snik και δεύτερον για την αντικατάσταση της Βίκυ Καγιά στο Greece’s Next Top Model 4. Και μπορεί για το GNTM να μην υπάρχει κάποια καινούργια ενημέρωση, όμως για τον χωρισμό της υπάρχει ένα καινούργιο στοιχείο, που αποδεικνύει πως δεν ισχύει.

Μια φωτογραφία ήταν αρκετή για να μας κάνει να μπούμε σε σκέψεις. Εχθές λοιπόν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέβασε δύο φωτογραφίες στο Instagram account της και δύο πράγματα παρατηρήσαμε. Αφενός έχει απίστευτο κορμί, κάτι που βέβαια βλέπεις και μόνη σου στις φωτογραφίες, αφετέρου, είδαμε κάτι που δεν υπήρχε πριν στο σώμα της, και θεωρούμε πως είναι σημάδι που αποδεικνύει πως δεν έχει χωρίσει με τον Snik και όλα όσα κυκλοφόρησαν ήταν ανυπόστατες φήμες.

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες της εκτός από το υπέροχο σώμα της στο χέρι της φαίνεται κι ένα καινούργιο τατουάζ. Ένα τατουάζ που δεν είχαμε δει ξανά μέχρι σήμερα σε κάποια φωτογραφία της και έχει να κάνει με τον Snik.

Ψηλά στο χέρι της λοιπόν και στην εσωτερική του πλευρά βλέπουμε να αναγράφοντα τρία γράμματα. «ATH», λέει το τατουάζ της και εμείς το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε είναι το τραγούδι του Snik που κυκλοφόρησε το 2017.

Και φυσικά αυτό που αναρωτιόμαστε είναι γιατί να υπάρχει το τατουάζ αυτό στο χέρι της εάν έχουν χωρίσει;