Η Michelle Obama αποκάλυψε την κακή συνήθεια που απέκτησαν οι κόρες της μέσα στην καραντίνα

Η Michelle Obama αποκάλυψε την κακή συνήθεια που απέκτησαν οι κόρες της μέσα στην καραντίνα

Μια κακή συνήθεια... με πολλές θερμίδες!

Μπορεί η Michelle Obama να ξεκίνησε πρόσφατα μια νέα σειρά μαγειρικής στο Netflix, με τίτλο «Waffles + Mochi», αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θέλει τις δύο κόρες της, τη Sasha και Malia Obama, να περνούν πολύ χρόνο στην κουζίνα -ειδικά αν αυτό σημαίνει πολλή ζάχαρη και θερμίδες-.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής της, η Michelle μίλησε για το χόμπι των κοριτσιών της μέσα στην καραντίνα. Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, αποκάλυψε ότι οι κόρες της απέκτησαν μια «κακή συνήθεια» όσο διάστημα έμεναν σπίτι, καθώς αυτό κόστιζε σε όλους πολλές θερμίδες επιπλέον.

Τι έκαναν όμως τα κορίτσια; Όπως αποκάλυψε η Michelle Obama, η Sasha και η Malia άρχισαν να μαγειρεύουν πολύ αργά το βράδυ, μια συνήθεια που για τη Michelle φαίνεται πως κατέληξε σε τσιμπολόγημα. «Μαγείρευαν πάρα πολύ από την αρχή της καραντίνας. Ειδικά αυτές τις νόστιμες πίτες που έφτιαχναν, τις τρώγαμε όλοι», αποκάλυψε η πρώην πρώτη κυρία στο People. «Ήταν καλές σε αυτό! Καλή κρούστα στο ζυμάρι, καλές γεμίσεις...».

Σύμφωνα με τη Michelle, η Sasha και η Malia κατάντησαν να γίνουν οι «αρτοποιοί του μεσονυκτίου», κάτι που όσο ευχάριστο κι αν ακούγεται δυστυχώς άρχισε να δημιουργεί πολλά προβλήματα τόσο στις ίδιες όσο και στην μητέρα τους, καθώς έτρωγαν πολύ αργά ένα σωρό λιχουδιές. «Τα παιδιά μου ήταν αρτοποιοί του μεσονυκτίου. Έτσι στη μία το βράδυ αν ερχόσασταν στο σπίτι θα μυρίζατε ψημένα κουλούρια κανέλας... Έπρεπε να τους πω να σταματήσουν γιατί δεν μπορούμε να έχουμε όλα αυτά τα γλυκά μέσα στο σπίτι και κυρίως αυτές τις τρελές ώρες», εξήγησε, προσθέτοντας ότι, ενώ ο πρώην πρόεδρος Barack Obama αγαπά ομολογουμένως τις πίτες, είναι πολύ πιο «πειθαρχημένος» από την υπόλοιπη οικογένεια. «Τον μισούμε γι' αυτό», αστειεύτηκε η Michelle.

michelle1

Ενώ και οι δύο κόρες της φοιτούν στο Πανεπιστήμιο, από την έναρξη της πανδημίας του κορονοϊού, επέστρεψαν στο σπίτι τους και άρχισαν να κάνουν εκπαίδευση εξ αποστάσεως, κάτι που τους άφηνε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθούν με τη μαγειρική. «Τώρα που επέστρεψαν, μαγειρεύουν περισσότερο. Στα κορίτσια μου αρέσει πολύ το μαγείρεμα, αγαπούν την ελευθερία του να βρίσκονται στην κουζίνα, αγαπούν τη δημιουργία και τον πειραματισμό», είπε στο περιοδικό. Κοιτάζοντας πίσω τους μήνες που πέρασαν με την οικογένειά της μέσα στην καραντίνα, η Michelle κατέστησε σαφές ότι εκτίμησε πολύ τον ποιοτικό χρόνο που βρέθηκαν μαζί.

«Αυτή τη φορά η καραντίνα μάς επέτρεψε να πάρουμε μερικές κλεμμένες στιγμές πίσω με τα κορίτσια μας, τα οποία υποτίθεται πως είχαν φύγει μια για πάντα», είπε. «Χαιρόμασταν που έχουν ξεκινήσει να φτιάχνουν τη ζωή τους... Όμως, επέστρεψαν! Ήταν πιο ευχάριστο από ό,τι θα μπορούσαμε να φανταστούμε».