Έχεις δει την μικρή αδερφή της Ζόζεφιν; (photos)

Έχεις δει την μικρή αδερφή της Ζόζεφιν; (photos)

Η Ζόζεφιν μας δείχνει τη μικρή της αδερφή.

Η 31χρονη τραγουδίστρια Ζόζεφιν, κέρδισε πριν μερικούς μήνες την πρώτη θέση στο Just Th 2 of Us με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο στο πλευρό της.

Τον τελευταίο χρόνο, η εντυπωσιακή Ζόζεφιν καταφέρνει να κάνει μόνο επιτυχίες και οι fans της στο Instagram μεγαλώνουν διαρκώς.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια έχει ένα πολύ δυναμικό προφίλ στο Instagram κι εκεί μοιράζεται όλα της τα επαγγελματικά projects.

Αυτή τη φορά, η Ζόζεφιν έκανε ένα διάλειμμα για να γιορτάσει τα 20α γενέθλια της μικρής της αδερφής Ειρήνης.

Η περήφανη μεγάλη αδερφή ευχήθηκε στη μικρή της αδερφή χρόνια πολλά με μεγάλα foil χρυσά μπαλόνια και μια υπέροχη τούρτα.

Με καταγωγή από τη Γερμανία και τον Λίβανο, η Ζόζεφιν είχε παραδεχτεί πως η ίδια και τα αδέρφια της είχαν ζήσει bullying στο σχολείο, εξαιτίας των σπαστών Ελληνικών που μιλούσαν:

«Είχα πρόβλημα γιατί, όταν ήρθαμε οικογενειακώς στην Ελλάδα, μιλούσα μόνο γερμανικά και οι γονείς μου με έγραψαν σε αμερικανικό σχολείο και έκανα μαθήματα ελληνικών ως δεύτερη γλώσσα σε φροντιστήριο. Τα άλλα παιδιά με κορόιδευαν από μικρή ηλικία λόγω των ελληνικών μου. Ένιωθα ότι δεν είχα ταυτότητα.

Πάντα ήμουν για τους Έλληνες αμερικανάκι, και όχι 100% Ελληνίδα, γιατί είχα ξένους γονείς. Τώρα πλέον αυτό δεν συμβαίνει. Τα παιδιά είναι σκληρά. Αυτό το βλέπω και με τον αδελφό μου, που αναγκαστήκαμε να τον αλλάξουμε σχολείο στην Αμερική, γιατί του έκαναν bullying», είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Δες τις δύο αδερφές μαζί παρακάτω.