MasterChef 5: Τα σχόλια κάτω από το trailer μαρτύρησαν ποιος αποχωρεί;

MasterChef 5: Τα σχόλια κάτω από το trailer μαρτύρησαν ποιος αποχωρεί;

Το κοινό έχει διχαστεί.

Οι fans του MasterChef δεν είναι καθόλου χαρούμενοι από εχθές για πολλούς λόγους. Αφενός γιατί βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση ο Τζιοβάνι τον οποίο πολύ θέλουν νικητή μαζί με τη Μαργαρίτα, αλλά και γιατί δεν είχε καινούργιο επεισόδιο. Για την ακρίβεια το επόμενο καινούργιο επεισόδιο είναι την επόμενη Τετάρτη 5 Μαΐου όπου και θα πραγματοποιηθεί η δοκιμασία αποχώρησης ανάμεσα σε Τζιοβάνι, Ανούς και Ιωάννη.

Το trailer του επεισοδίου κυκλοφόρησε πριν από μερικές ώρες και η αλήθεια είναι πως με τα σχόλια που διαβάσαμε, καταλάβαμε πως το κοινό διχάστηκε με το ποιος θέλει να αποχωρήσει. Μήπως όμως στην πραγματικότητα μας μαρτυρούν ποιος είναι αυτός που φεύγει;

Από αυτά που είδαμε καταλήξαμε πως θέλουν να παραμείνει 100% ο Τζιοβάνι, και όσον αφορά στην αποχώρηση διχάστηκαν ανάμεσα σε Ανούς και Ιωάννη. Υπήρχαν βέβαια και αυτοί που εύκολα θα έβλεπαν διπλή αποχώρηση την Τετάρτη, όμως αυτό είναι μάλλον απίθανο.

Κάποια spoiler που ήδη κυκλοφορούν αναφέρουν ποιος είναι αυτός που αποχωρεί και αν κρίνουμε από τα σχόλια δεν θα εκπλαγούν ιδιαίτερα οι fans, ούτε και θα στεναχωρηθούν όμως.

Δες τα σχόλια παρακάτω και μάθε ποιος είναι ο παίκτης που αναφέρουν τα spoilers πως αποχωρεί.