Πασίγνωστη ηθοποιός του Game of Thrones γέννησε πριν 3 μήνες και δεν το κατάλαβε κανείς

Πασίγνωστη ηθοποιός του Game of Thrones γέννησε πριν 3 μήνες και δεν το κατάλαβε κανείς

Η αποκάλυψη της ηθοποιού.

Μπορεί η πορεία της πανδημίας να συνεχίζεται και στο 2021, όμως μέχρι στιγμής είναι ελάχιστα τα αρνητικά/δυσάρεστα νέα που έχουμε ακούσει, τόσο στην εγχώρια showbiz, όσο και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Σίγουρα ο θάνατος του πρίγκιπα Φίλιππου είναι κάτι που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό, όμως τα θετικά νέα είναι πολλές φορές περισσότερα.

Έχουμε ακούσει για πολλές γεννήσεις, εγκυμοσύνες και γάμους από τότε που μπήκε το 2021, και σήμερα μάθαμε για ακόμη μία. Μάλιστα η έκπληξη ήταν πως η ηθοποιός γέννησε πριν από 3 μήνες και δεν την κατάλαβε κανείς.

Η 39χρονη ηθοποιός του Game Of Thrones αποκάλυψε τα νέα στο podcast της Esther Rantzen After’s Life σύμφωνα με το ET.

«Είναι το τέλειο πράγμα που μπορείς να κάνεις κατά τη διάρκεια πανδημίας. Να μείνεις έγκυος, να έχεις ένα μωρό», είπε η ηθοποιός. «Αισθάνομαι ότι είμαι πιθανώς λίγο κλισέ, αλλά τη φαντάζομαι να κάθεται σε ένα μπαρ σε 30 χρόνια μια μέρα και να λέει “Ναι, είμαι ένα Covid μωρό”».

«Είναι μόλις τριών μηνών και είναι η απόλυτη χαρά, δεν πρόκειται να διαμαρτυρηθώ ποτέ για ώρες γυρισμάτων ξανά, επειδή η στέρηση ύπνου είναι το κάτι άλλο», ανέφερε. «Οι άνθρωποι λένε, "Όλη η προοπτική σου για τη ζωή, το σύστημα που αξιολογείς τον κόσμο και τις καταστάσεις θα αλλάξει, και πάντα σηκώνεις το βλέμμα και ξεφυσάς. Και μόλις αποκτήσεις το πρώτο σου παιδί τα βλέπεις όλα αυτά μπροστά σου”».

Η 39χρονη ηθοποιός πρόσθεσε κλείνοντας: «Είμαι ερωτευμένη. Είμαι απολύτως ερωτευμένη, η κόρη μου είναι η χαρά της ζωής. Ο ύπνος ήταν πάντα πολύ σημαντικός για μένα - αυτό είναι το μόνο μειονέκτημα, αλλά γνωρίζεις ότι η φύση είναι τόσο έξυπνη, οι ορμόνες κάνουν τη δουλειά τους».

Δες παρακάτω στη gallery για ποια ηθοποιό μιλάμε.