Ξέρεις τι βρίσκεται μέσα στην τσάντα δώρων αξίας $205,000 των Oscars;

Sabine Camhi
Ξέρεις τι βρίσκεται μέσα στην τσάντα δώρων αξίας $205,000 των Oscars;

Τα Academy Awards είναι γνωστά για τα φορέματα, το κόκκινο χαλί και, φυσικά, τα δώρα που παίρνουν σπίτι οι stars του Χόλιγουντ.

 

Τα Academy Awards άλλαξαν αρκετούς μακροχρόνιους κανόνες φέτος, με λιγότερους επισκέπτες και μικρότερο χώρο. Αλλά αν υπήρχε ένα πράγμα που παρέμεινε το ίδιο, αυτό ήταν η περίφημη τσάντα δώρων τους. Τα τελευταία 20 χρόνια, οι υποψήφιοι ηθοποιοί, και σκηνοθέτες λαμβάνουν μια τσάντα γεμάτη με εκπληκτικά προϊόντα και κουπόνια.

Η Distinctive Assets είναι το γραφείο μάρκετινγκ πίσω από αυτές τις πολύτιμες τσάντες δώρων. Φέτος, λόγω της πανδημίας και άλλων αλλαγών που έχουμε αντιμετωπίσει, η εταιρεία ήθελε να δώσει στα δώρα έναν σπουδαιότερο σκοπό. Για παράδειγμα, τα προϊόντα που επέλεξαν προέρχονται από εταιρείες που διευθύνονται από γυναίκες, έγχρωμους, επιχειρηματίες με αναπηρίες κτλ.

Η αξία της τσάντας; $205.000. Μέσα σε αυτήν μπορούμε να βρούμε θεραπείας με βιταμίνες για πονοκέφαλο μετά από χανγκοβερ, δωρεάν personal training, ακόμη και συνεδρίες λιποαναρρόφησης. Περιέχει επίσης δωρεάν διαμονές σε πολυτελής ξενοδοχεία, όπως το απομονωμένο Pater Noster Hotel εννέα δωματίων, το οποίο ήταν παλιά ένας γνωστός φάρος.

Υπάρχουν ωστόσο και λιγότερο λαμπερά αντικείμενα, όπως παιχνίδια, ένα πακέτο με 50 μάσκες προσώπου, κάλτσες, μπισκότα, κεριά κ.λπ. Αλλά αυτό που ξεχώριζε περισσότερο από όλα ήταν το αφιέρωμα στον Chadwick Boseman: Η εταιρεία Distinctive Assets είχε ένα NFT για τρισδιάστατη τέχνη από τον αείμνηστο ηθοποιό. Μάλιστα, ένα μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Ίδρυμα Καρκίνου του Κόλον.


https://www.instagram.com/p/COD2OSyDrBI

Δες παρακάτω κάποιους από τους νικητές και μερικές από τις αγαπημένες μας εμφανίσεις στα φετινά Oscars.